Showtime > Celebrity

Pevačica SIA otkrila da IMA AUTIZAM: 45 godina sam oblačila LJUDSKO ODELO

Ona je pre četiri godine otkrila da pati od retke neurološke bolesti, Ehlers-Danlosovog sindroma (EDS)

Izvor: K1info/index.hr

01/06/2023 > 15:03

podeli vest:

Pevačica SIA otkrila da IMA AUTIZAM: 45 godina sam oblačila LJUDSKO ODELO
Foto: Youtube PrintScreen/Sia


Kako prenosi Page Six, australijska pevačica Sia je u emisiji "Rob Has A Podcast" otkrila da joj je u kasnijim godinama dijagnostifikovan autizam.

Pevačica je tokom iskrenog razgovora sa Karolin Viger i domaćinom Robom Sesterninom rekla da se oporavlja, uz napomenu da je trezna. Sia nije otkrila kada joj je tačno dijagnostifikovan autizam.

- Osećala sam se kao da sam 45 godina oblačila ljudsko odelo. Tek u poslednje dve godine postala sam potpuno, potpuno svoja - dodala je.

Sia je progovorila i o tome koliko je teško pokazati svetu ko ste zapravo.

- Niko ne može da te upozna i voli kada si pun tajni i živiš posramljen. Kada konačno sedimo u sobi punoj stranaca i govorimo im svoje najdublje, najmračnije, najsramotnije tajne, i svi se smeju zajedno s nama, i ne osećamo se kao odbačeni po prvi put u životu, i osećamo da nas prvi put vide onakvima kakvi zaista jesmo, onda možemo početi da izlazimo u svet - rekla je Sia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIA (@siamusic)

Inače, pre četiri godine, pevačica je otkrila da pati od retke neurološke bolesti, Ehlers-Danlosovog sindroma (EDS). Reč je o naslednom poremećaju sinteze kolagena, koje karakteriše preterana pokretljivost zglobova, prevelika rastegljivost kože i krhkost svih tkiva.

"Patim od hroničnog bola zbog neurološke bolesti. Samo sam htela da poručim svima koji pate od fizičke ili emotivne bolesti da ih volim. Nastavite da se borite. Život je težak. Bol će vas obeshrabriti, ali niste sami", napisala je tada na Twitteru.

Sia je poznata po hitovima s milionskim pregledima, a piše pesme za Bijonse, Keti Peri, Adel i Rijanu. Pevačica ne želi da se medijski eksponira, zbog čega na svojim nastupima nosi perike koje joj prekrivaju lice.

 

Ostavite komentar