Showtime > Celebrity

Ko će naslediti BOGATSTVO Tine Tarner? Snaja otkrila kome pripada POLOVINA

Portparol kraljice roka je rekao da će se sahrana održati u strogoj intimi i najužem krugu ljudi

Izvor: K1info/mondo.rs

30/05/2023 > 21:35

podeli vest:

Ko će naslediti BOGATSTVO Tine Tarner? Snaja otkrila kome pripada POLOVINA
Foto: Tanjug/AP Photo/Hermann J. Knippertz, file


Kraljica rokenrola Tina Tarner preminula je 24. maja u svom domu u Cirihu u 83. godini. Legendarna pevačica je umrla prirodnom smrću kako su rekli izvori bliski njoj za Daily Mail, a tokom života borila se sa tumorom i visokim pritiskom. Njen portparol je rekao da će se sahrana Tine Tarner održati u strogoj intimi i najužem krugu ljudi.

Ipak, svi postavljaju jedno pitanje - šta će biti sa bogatstvom Tine Tarner? Kada je reč o novčanom bogatstvu Tine Tarner, "Yahoo" piše da će polovina od 250 miliona dolara pripasti njenom suprugu Ervinu Bahu sa kojim je od 2013. bila u braku, a u vezi skoro četiri decenije.

 

 

- S obzirom na to da se venčala u Švajcarskoj, mislim da oko 47 odsto bogatstva pripada mužu, a ostali deo deci - rekla je za Mirror snaja pokojne pevačice, Afida Tarner, koja je bila udata za pevačicinog sina Ronija Tarnera, koji je preminuo 2022. usled komplikacija tumora debelog creva.

Pretpostavlja se da će deo nasledstva pripasti upravo Afidi. Podsetimo, drugi sin Tine Tarner Kreg izvršio je 2018. samoubistvo.

 

Ostavite komentar