Showtime > Celebrity

Ovo je SUPRUGA Nikole JOKIĆA sa kojom ima ĆERKU: Njihova ljubavna BAJKA traje od SREDNJE ŠKOLE

Ona je u Americi diplomirala psihologiju na Metropolitan State University of Denver

Izvor: K1info

28/05/2023 > 20:33

podeli vest:

Ovo je SUPRUGA Nikole JOKIĆA sa kojom ima ĆERKU: Njihova ljubavna BAJKA traje od SREDNJE ŠKOLE
Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Srpski košarkaški reprezentativac i igrač Denver Nikola Jokić i igrač Denver Nuggets izgradio je karijeru vrednu divljenja. Njegova podrška i oslonac u životu je supruga Natalija sa kojom ima dvogodišnju ćerku Ognjenu. 

Ljubavna priča našeg košarkaša i njegove supruge počela je 2013. još u srednjolskim danima.

- Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - rekao je svojevremeno Nikola.

Naime, Natalija je u  Americi diplomirala psihologiju na Metropolitan State University of Denver.

U periodu kada su započeli vezu, Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, a Natalija je tada upisala studije u Americi.

- Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala - ispričao je košarkaš jednom prilikom.

Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natalijom. Sudbonosno "da" izgovorili su 2020. godine u Somboru rodnom gradu Nikole Jokića, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako su pisali mediji, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obred crkvenog venčanja trajao.

Zbog velike razlike u visini mnogi ih porede sa divom i palčicom. Nikola je visok 213 cm, dok je Natalija jedva nešto više do 170 cm. 

U septembru 2021. rodila se njihova ćerka Ognjena, koja ima je centar sveta.

Ostavite komentar