Showbizz > Celebrity

Otkriveni detalji SAHRANE Tine TARNER

Ona i njen suprug Ervin Bah su 2021. kupili imanje sa pogledom na Ciriško jezero za neverovatnih 76 miliona dolara

Autor: K1 info/Blic žena

28/05/2023 > 16:41

podeli vest:

Otkriveni detalji SAHRANE Tine TARNER
Foto: tanjug/AP Photo/Evan Vucci, File


Smrt legendarne Tine Tarner je rastužila milone širom sveta. Nije precizirano kada će se održati sahrana, ali njen portparol je naglasio:

- Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica- navedeno je u saopštenju, prenosi Daily Mail.

Da podsetimo, Tina Tarner je kako su izvori bliski njoj objavili  za Daily Mail preminula prirodnom smrću, a tokom života borila se sa tumorom i visokim krvnim pritiskom. Godinama je sa suprugom nemačkim muzičkim direktorom Ervinom Bahom živela u Švajcarskoj.

Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file

 

Ona i njen suprug Ervin Bah su 2021. kupili imanje sa pogledom na Ciriško jezero za neverovatnih 76 miliona dolara. Imanje u kantonu Cirih na kojem je izgrađeno 10 zgrada bilo je za muzičku legendu i njenog muža poput oaze.

Na imanju gde su Tina Tarner i njen muž provodili posebne momente, nalazi se čak 10 zgrada i privatno jezero, kao i bazen i pristanište za čamce. Na tom imanju preminula je kraljica rokenrol, piše Daily Mail.

Pevačica i Ervin Bah morali su da čekaju dobiju švajcarsko državljanstvo da bi kupili nekretninu u Švajcarskoj kako nalaže tamošnji zakon. Novine u ovoj zemlji pisale su da je teniser Rodžer Federer planirao da kupi ovo imanje a onda je odabrao drugu kuću, izvan Ciriha.

Tina Tarner je u emisiji Larija Kinga otkrila da je odluku da se preseli u Švajcarsku donela zbog uspeha koji je postigla u Evropi kao i činjenice da je njen suprug iz Nemačke.

Ostavite komentar