Showtime > Celebrity

Kruži URNEBESAN snimak Tine TARNER i Šer: Opra ih je pitala kakav je osećaj biti star, njihov odgovor je HIT

Njih dve su prvi put zajedno nastupile 27. aprila 1975. godine u šou-programu The Cher Show i ostale najbolje prijateljice

Izvor: K1info

26/05/2023 > 12:08

podeli vest:

Kruži URNEBESAN snimak Tine TARNER i Šer: Opra ih je pitala kakav je osećaj biti star, njihov odgovor je HIT
Foto: Tanjug/AP Photo


Svet tuguje zbog smrti neprevaziđene rok dame Tine Tarner koja je preminula sinoć u svom domu u Cirihu u 83. godini. Tina je obeležila rokenrol muziku, bila je prva žena koja se ovim žanrom bavila, a iza sebe ostavila pregršt vanvremenskih hitova. 

Ostala je upamćena kao jedna od najvoljenijih zvezda koje su kolege obožavale.

Jedan od najpopularnijih klipova kraljice rokenrola koji se poslednju deceniju neprestano vrti na svim društvenim mrežama je isečak iz emisije Opre Vinfri. Čuvena voditeljka ugostila je Tinu Tarner i njenu koleginicu Šer koje su govorile o svojim neverovatnim karijerama. Tina Tarner je tada imala ima 68, a Šer 61 godina.

Na konstataciju Opre Vinfri da je neverovatno da i dalje rade isti posao, istim intezitetom kao i kad su bile u dvadesetim, i da je zanima kakav je osećaj "kada se ostari", Šer je duhovito dobacila: "Mislim da je sra*e", a publika i Tina Tarner nisu mogli da prestanu da se smeju.

A šta je sa mudrošću...", nastavila je Opra, a Šer je dobacila: "Za*ebi to", što je dodatno nasmejalo publiku i Tinu Tarner koja je bila saglasna da starost i godine nisu donele ništa spektakularno.

Inače, Tina Tarner i Šer su prvi put zajedno nastupile 27. aprila 1975. godine u šou-programu The Cher Show i ostale najbolje prijateljice.

Šer se još uvek nije oglasila povodom smrti Tine Tarner, ali je sigurno da će imati mnogo toga da kaže o legendarnoj pevačici. 

 

 

Ostavite komentar