Showtime > Celebrity

Tina Tarner je PRAVU LJUBAV pronašla u 50. godini: Kad se razbolela, HTEO je da joj da BUBREG

On nikada nije bio ni najmanje preplašen mojom karijerom, talentom ili slavom - govorila je pevačica o svom voljenom

Autor: K1 info/Pink.rs

24/05/2023 > 22:52

podeli vest:

Tina Tarner je PRAVU LJUBAV pronašla u 50. godini: Kad se razbolela, HTEO je da joj da BUBREG
Foto: Tanjug/AP Photo/Hermann J. Knippertz, file


Danas je svetsku javnost potresla vest o smrti kraljice rokenrola Tine Tarner, koja je izgubila bitku sa teškom bolešću u 83. godini.

Mnogi su zaboravili da osim što je za sobom ostavila brojne vanvremenske hitove, njen život je obeležila ljubavna priča koja ostavlja bez daha.

Naime, Tina je u 50. godini upoznala ljubav svog života, a vezu sa nemačkim muzičkim direktorom Ervinom Bahom krunisala je brakom tek posle 27 godina.

Njihov sudbonosni susret dogodio se 1986. godine. Naime, Tina je tokom turneje u Nemačkoj upoznala Ervina Baha, kojeg je poslala njena evropska izdavačka kuća (EMI) da je dočeka na aerodromu u Dizeldorfu. Ona je tada imala 50 godina, a on 33. Svideli su se jedno drugom, a u dokumentarcu Tina je rekla da je mislila da mogu da budu zajedno samo na jednu noć jer je ona mnogo starija. 

U julu 2013. godine, nakon 27-godišnje romantične veze, stali su na ludi kamen na građanskoj ceremoniji na obali Ciriškog jezera u Švajcarskoj.

Kažu da je to bila velika ljubav. Kada su joj otkazali bubrezi on se javio da bude donor. 

 Tina je Baha nazvala njenom "prirodnom silom".

- On nikada nije bio ni najmanje preplašen mojom karijerom, mojim talentom ili slavom. On mi je pokazao da prava ljubav ne zahteva da prigušim svoje svetlo kako bi on mogao da sija. Naprotiv, naučio me je da smo svetlo jedno drugog, te da želimo da zajedno sijamo što je više moguće-  ispričala je pevačica jednom.

Da podsetimo, pre njega, pevačica je dugo govorila da se više nikada neće udavati posle Ajka Tarnera s kojim je bila 14 godina u braku, a od kog se razvela 1976. zbog konstantnog zlostavljanja, o čemu je pisala u svojoj biografiji "Ja, Tina".

 

Ostavite komentar