Showtime > Celebrity

Ova GLUMICA je PRVA LJUBAV Zdravka Čolića: Posvetio joj je i PESMU

- On je harizmatična ličnost. Ima ono nešto što je uspeo da zadrži i posle toliko godina. - govorila je jednom prilikom glumica

Autor: K1 info

24/05/2023 > 20:28

podeli vest:

Ova GLUMICA je PRVA LJUBAV Zdravka Čolića: Posvetio joj je i PESMU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Zdravko Čolić je jedan od najvećih muzičkih zvezda na Balkan, a njegova blistava karijera traje 50 godina. 

Čola je vrlo posvećen muzici i svojoj publici, a van kamera vodi miran i povučen porodičan život.

Čola je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke. Međutim, pre nego što je ona zarobila njegovo srce, za pevačem su ludele mnoge poznate dame, a među njima je i glumica Jasna Ornela Beri.

O svojoj prvoj velikoj ljubavi Zdravko Čolić je retko govorio za medije, dok je ona to učinila samo jednom. Njih dvoje su se zavoleli u Sarajevu, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji -  rekla je Jasna.

- Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On je harizmatična ličnost. Ima ono nešto što je uspeo da zadrži i posle toliko godina. Pre svega je dobar čovek. Tu iskru u njegovom oku koja ne prestaje da zrači videla sam čim sam ga upoznala - zaključila je Berijeva u jednom intervjuu.

 

Ostavite komentar