Showtime > Celebrity

Lena Kovačević o VASPITANJU SINOVA: Vežbamo DISCIPLINU svakodnevno

- Za mene je svačiji privatan život nešto sveto - ističe umetnica

Autor: K1 info/Stil kurir

20/05/2023 > 15:58

podeli vest:

Lena Kovačević o VASPITANJU SINOVA: Vežbamo DISCIPLINU svakodnevno
Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages


Pevačica Lena Kovačević važi za jednu od najlepših pevačica specifične boje glasa. Odmerena umetnica svoju karijeru gradila je isključivo na osnovu svog talenta i rada, vešto skrivajući privatan život od očiju javnosti.

Ćerka dramskom pisca Dušana Kovačevića u medijima retko govori o svom suprugu Veljku Brčinu sa kojim je dugi niz godina u skladnom braku i sa kojima ima dva sina Vuka i Teodora. 

U jednom intervju za Stil kurir Lena je otkrila kako joj polazi za rukom da sačuva privatnost. 

- Ne umem drugačije. Delim u priči sve ono što imam potrebu da delim, tako sam i ja odrasla. To je model koji mi se dopao. Za mene je svačiji privatan život nešto sveto - rekla je umetnica. 

Lena je otkrila koji model vaspitanja primenjuje u odgajanju svojih naslednika. 

- Imam tri muškarca u kući, pa vam je jasno vam da sam morala da ojačam. Moja muška ekipa je veoma zaštitnički postavljena i mnogo me zasmejavaju. Vežbamo disciplinu svakodnevno, mislim da tu nema razlike u pristupu polovima, postoji red stvari i on je isti za sve.

Na pitanje od čega bi želela da zaštiti svoje decu u današnje vreme, pevačica kaže: 

- Volela bih da znam da će život na Zemlji biti bolji i zdraviji, zaštitila bi ih kad bih mogla od uslova koji se menjaju svakodnevno. Školovala sam se u inostranstvu i maštala o nekim velikim gradovoma, o svemu onome što mi danas nije privlačno. Njima želim da žive u balansu, sa Bogom, sa sobom i prirodom, u zdravijem okruženju nego što je naše, da se njihova generacija što više može vraća prirodi.

 

Ostavite komentar