Showtime > Celebrity

Nije ustajala iz kreveta za manje od 100.000 dolara: Gde je danas Linda Evanđelista?

Jedna je od najuspešnijih top modela svih vremena, poznata je pod nadimku "modni kameleon"

Izvor: K1info

10/05/2023 > 21:48

podeli vest:

Nije ustajala iz kreveta za manje od 100.000 dolara: Gde je danas Linda Evanđelista?
Foto: Pixabay.com


Slavni kanadski supermodel Linda Evanđelista (58) devedesetih je zajedno sa Klaudijom Šifer, Sindi Kraford, Naomi Kembel , Kristi Turlington i Kejt Mos bila deo čuvene “Velike šestorke”.

Linda je jedna od najuspešnijih i najuticajnijih top modela svih vremena, poznata je pod nadimku "modni kameleon", a zbog sličnosti sa Sofijom Loren postala je zaštitno lice čuvene italijanske modne kuće Versace.

Slavna lepotica je u svet modelinga zakoračila 1989. godine i za vrlo kratko vreme postala najtraženiji supermodel na svetu. Za pet godina karijere kosu je farbala sa 17 različitih boja i nijansi.

Nezadovoljna Torontom, prešla je u agenciju Elite Model Management i sa 18 godina je živela na relaciji Njujork–Pariz–London.

Njeno lice krasilo je preko 700 naslovnica časopisa širom planete, a bila je dugogodišnja muza fotografa Stivna Meisela. Ostala je upamćena njena čuvena rečenica: "Bez 10.000 dolara ne ustajem iz kreveta".

Linda Evanđelista je u 22. godini stala na ludi kamen sa Žeralom Marijem, predsednikom Elite Model Management, ali razveli su se posle šest godina.

Linda je ostala trudna u 41. godini, a otac deteta je francuski biznismen Fransoa Anri Pino, današnji muž Salme Hajek. Međutim, dugo je odbijala da otkrije ko je otac njenog deteta.

Danas Linda vodi miran porodični životo, daleko od svetla reflektora.

Svetsku slavu ostavila je iza sebe i posvećena je isključivo sinu.  A mnogi je danas ne bi prepoznali.

Obožavatelji širom sveta je kritikuju jer se poslednjih pet godina ugojila više od 15 kilograma.

 

Ostavite komentar