Showtime > Celebrity

Kejti PERI na udaru Twittera zbog HALJINE na koncertu u čast krunisanja Čarlsa III

Toaleta koja nosi potpis modne dizajnerke Vivijen Vestvud izazvala je polemiku na Twitteru jer dezenom podseća na slatkiš "Quality Street"

Izvor: K1info

09/05/2023 > 08:33

podeli vest:

Kejti PERI na udaru Twittera zbog HALJINE na koncertu u čast krunisanja Čarlsa III
Foto: Tanjug/Yui Mok/Pool Photo via AP


Svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III održala se u subotu u Vestminsterskoj opatiji, a najpoznatije svetske muzičke zvezde su sutradan održale koncert u njegovu čast unutar dvorca Vindzor. Jedna od zvanica bila je i američka pevačica Kejti Peri koja je održala spektakularan nastup za pamćenje. Međutim, njena toaleta izazvala je burnu raspravu na Twitteru.

Kako prenosi Daily Mail, poštovaoci britanske krune, ali i mnogobrojni obožavaoci Kejti Peri nisu bili zadovoljni njenim izborom zlatne haljine za nastup.

Toaleta koja nosi potpis britanske modne dizajnerke Vivijen Vestvud izazvala je pravu polemiku na Twitteru jer svojim dezenom, kako pišu korisnici ove društvene mreže, podseća na slatkiš "Quality Street", prenosi pomenuti britanski tabloid.

"Veoma patriotski od Kejti Peri da se obuče ovako", "Kejti Peri je odala počast Velikoj Britaniji tako što se obukla kao slatkiš Quality Street", bili su samo neki od komentara.

 

Ostavite komentar