Showtime > Celebrity

DEJVID BEKAM zbog svoje BOLESTI usisava, čisti STAKLA i proverava stvari PO KUĆI dok su svi u krevetima

Bivši fudbaler kad god putuje, sve prospekte i knjige stavlja u fioke

Izvor: K1info

29/04/2023 > 07:30

podeli vest:

DEJVID BEKAM zbog svoje BOLESTI usisava, čisti STAKLA i proverava stvari PO KUĆI dok su svi u krevetima
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Bivši fudbaler Dejvid Bekam ne može da zaspi ako sve u njegovom domu nije u savršenom redu. On živi u vili vrednoj 25 miliona funti (oko 28,5 miliona evra) u Holand parku u Londonu, koju su on i njegova supruga Viktorija kupili 2013. godine.

S obzirom na to da u kući ima osam kupatila, sedam spavaćih soba, teretanu i spa centar, nekadašnji fudbaler ima pune ruke posla.

- Imam opsesvno-kompulzivni poremećaj zbog kojeg sve moram da raspoređujem u prave linije i sve mora da bude upareno - rekao je Dejvid koji živi sa suprugom i troje dece.

- Tako dobro čistim kuću da nisam siguran da moja žena to dovoljno ceni, iskreno. Kada su svi u krevetu, ja idem okolo u uveravam se da je svuda sve uredno - rekao je Dejvid za dokumentarac koji će se uskoro prikazivati na Netflix, a onda dodao:

- Mrzim da vidim prljave šolje i tanjire kada ustanem. Isecam vosak za sveće, čistim stakla, a to ume da bude jako naporno - rekao je poznati Britanac koji ume da ustane tokom noći kako bi usisao tepih tako da ima savršene prave linije, kao fudbalski teren.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Kada putuje pre nego što se opusti u svojoj hotelskoj sobi na putovanju, Dejvid sve prospekte i knjige stavlja u fioke. 

Takođe, bivši fudbaler smatra da bi Viktorija trebalo da bude malo urednija. Sa druge strane, ona je supruga nazvala čudakom. 

- On je jako, jako uredan, dok ja patim od bacilofobije pa sve mora biti čisto i dezinfikovano, ali sam jako neuredna. Moja soba je kao smetlište, šta možete? - rekla je dizajnerka svojevremeno.

Opsesivno-kompulzivni poremećaj, ili skraćeno OKP, je stanje mentalnog zdravlja koje uključuje uznemirujuće, nametljive, opsesivne misli i ponavljajuće, kompulzivne fizičke ili mentalne radnje, koje remete svakodnevni život. 

 

Ostavite komentar