Showtime > Celebrity

Ana Štajdohar ODALA POČAST Tozovcu obradom njegovog VELIKOG HITA: Bilo mi je NEOBIČNO da se nađem u tom žanru

Pevačica je otkrila i da je upisala školu jahanja, jer želi da zablista u novom spotu koji će uiskoro snimiti

Izvor: K1info

28/04/2023 > 19:20

podeli vest:

Ana Štajdohar ODALA POČAST Tozovcu obradom njegovog VELIKOG HITA: Bilo mi je NEOBIČNO da se nađem u tom žanru
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ana Štajdohar konačno je svoje obožavaoce obradovala novom pesmom "Hoću, hoću", kojom ujedno najavljuje i novi album pod nazivom "Filter".

Popularna pevačica, gostujući u emisiji Kec na jedanaest na televiziji K1, otkrila je da će objavljivati pesmu po pesmu, ali i da je zbog spota koji priprema, odlučila da upiše i školu jahanja.

- Krećem sa prvim časovima. Zamislila sam da jašem konja u spotu koji planiram da snimim, ali imam strah da ne završim kao Supermen, jer mi je prva asocijacija na jahanje, pad sa konja i paraliza celog tela. Ipak, trener mi je objasnio da ne treba da se plašim – kaže Ana i otkriva da je album napisala sama.

Foto: M. M./ATAImages

 

- Svašta nešto zanimljivo sam spremila i moram da se pohvalim da sam sama napisala kompletan album i muziku. Muž mi se nije mešao.

Ana je nedavno uradila i dve obrade na koje je jako ponosna. 

- Uradili smo "Od zlata jabuka" od YU grupe, totalno smo je izvrnuli i ispala je skroz dobro, drugu smo uradilu u čast legendarnog Tozovca, "Ti si me čekala". Ispalo je jako zanimljivo, jer mi je bilo jako neobično da se nađem u tom žanru, ali smo želeli da mu odamo počast – zaključila je Ana Štajdohar u emisiji Kec na jedanaest na televiziji K1.

 

Ostavite komentar