Showtime > Celebrity

DŽEJ LO tvrdi da je ovo NAJPOPULARNIJA BOJA ovog proleća, a njoj TREBA VEROVATI

Ukoliko želite da budete moderni na poslu, stručnjaci savetuju sako u neon zelenoj boji, koji odlično ide uz sve pastelne nijanse

Izvor: K1info

Autor: Lepa i srecna

16/04/2023 > 16:32

podeli vest:

DŽEJ LO tvrdi da je ovo NAJPOPULARNIJA BOJA ovog proleća, a njoj TREBA VEROVATI
Foto: Instagram/Jeniffer Lopez


Stilisti savetuju da sa dolaskom lepog vremena zaboravimo na braon i crnu boju i okrenemo se živim, upečatljivim bojama koje će lako svaku kombinaciju učiniti posebnom.

Da je ove godine neon zelena boja glavni hit proleća potvrdila je i latino diva Dženifer Lopez koja se nedavno pojavila na premijeri filma "Air" u režiji njenog supruga Bena Afleka.

Džej Lo je zablistala u haljini italijanskog dizajnera Antonija Grimaldija koja nije iz najnovije kolekcije, ali je vesnik trenda koji dolazi.

Modni eksperi savetuju da ove godine nosimo jarke, neon boje i u dnevnim i u večernjim varijantama. Ipak, savetuju da preko dana nosimo jedan komad ili detalj u jarkoj boji.

Ukoliko želite da budete moderni na poslu, stručnjaci savetuju sako u neon zelenoj boji, koji odlično ide uz sve pastelne nijanse. 

Što se tiče večernjih izlazaka možete da nosite i celokupnu kombinaciju u neon nijansi, ako ste dovoljno hrabri.

Ako volite da pratite trendove, onda u narednim mesecima u svoju garderobu osvežite nekim veselim odevnim komadom, zašto da ne i cipelama.

 

Ostavite komentar