Showtime > Celebrity

Bivši član KISS-a preti: Ako se Stenli ne IZVINI, otkriću sve PRLJAVŠTINE

Ejs Frili je naveo da njegov advokat ima rukopis od 120 stranica koji će biti objavljen u svim svetskim medijima ukoliko mu se nešto desi

Izvor: K1info

30/03/2023 > 15:18

podeli vest:

Bivši član KISS-a preti: Ako se Stenli ne IZVINI, otkriću sve PRLJAVŠTINE
Foto: Youtube PrintScreen/Ace Frehley


Originalni glavni gitarista i jedan od suosnivača sastava KISS, Ejs Frili, dao je bivšem kolegi iz benda Polu Stenliju rok od nedelju dana da se javno izvini zbog uvrede tokom nedavnog nastupa u emisiji Hauarda Sterna. On je napomenuo da će obelodaniti "neke prljavštine" o Stenliju ukoliko ovaj odbije da se izvini.

Ranije ovog meseca, Stern je pitao Stenlija zbog čega on i Džin Simons nisu svirali sa kolegama iz originalne postave, Frilijem i Piterom Krisom, prilikom uvođenja u Kuću slavnih rokenrola 2014. godine.

- Ukoliko biste na sceni videli ljude koji izgledaju kao KISS, ali ne zvuče tako, možda bismo morali da promenimo ime u PISS - našalio se Stenli u odgovoru.

Tokom svog nedavnog pojavljivanja u podkastu Trunk Nation, Frili je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog ove uvrede.

- Ti momci me vređaju otkako sam izašao iz benda 1981., 1982. godine. Nazivaju me zavisnikom, alkoholičarem, govore da sam bez angažmana i nepouzdan - rekao je Frili.

Posle izjave da je trezan skoro dve decenije i da je tokom tog vremena imao plodniju karijeru od benda KISS, Frili je postavio ultimatum svom bivšem kolegi iz benda.

- Obraćam se Polu Stenliju… U roku od sedam dana želim zvanično izvinjenje za ono što si rekao. Ukoliko ga ne dobijem, vraćam se u emisiju Eda Tranka… ukoliko mi dozvoliš, Ede… i reći ću neke prljavštine koje niko ne zna o Polu i Džinu koje sam uvek držao za sebe jer sam tip koji ne priča o tome. Volim da govorim o pozitivnim stvarima - kaže Frili.

Frili je otkrio da ima rukopis od 120 stranica u kojem detaljno opisuje Stenlijeve i Simonsove nepravde prema njemu.

- Nalazi se kod mog advokata u sefu. Ukoliko mi se ne daj bože nešto desi, objaviće ga New York Times, Rolling Stone, API i svi ostali. Ne mogu me zastrašiti pokušajem povređivanja ili pretnjama tipa: 'Bolje da ne pričaš ništa o meni uživo na radiju', jer su se onda totalno sjebali. Njihove karijere biće uništene… Ti momci su daleko od bezgrešnih. Znate koliko je devojaka podnelo tužbu protiv Džina Simonsa? - rekao je Frili u podkastu.

Uprkos tekućoj svađi, Frili je izjavio da bi se za odgovarajuću sumu pridružio Stenliju i Simonsu na bini tokom poslednjih decembarskih nastupa benda u Njujorku.

- Zapravo sam se nadao da će me možda pozvati da se vratim po treći put, ne zato što sam zaista želeo da sviram sa njima jer smo stvorili nešto posebno, već zbog toga što se ja najbolje uklapam u taj bend. Uvek bilo i uvek će biti. Misliš da Tomi Tejer može da izvede isto što i ja? Nema šanse - završava Frili.

 

Ostavite komentar