Showtime > Celebrity

Džeremi Rener PROHODAO: Glumac objavio snimak dok vežba na ANTIGRAVITACIONOJ TRACI za trčanje

Najavljeno je da će njegova serija "Rennervations", u kojoj putuje svetom i restaurira vozila, imati premijeru na Disney+ kanalu 12. aprila

Izvor: K1info

27/03/2023 > 21:03

podeli vest:

Džeremi Rener PROHODAO: Glumac objavio snimak dok vežba na ANTIGRAVITACIONOJ TRACI za trčanje
Foto: Youtube PrintScreen/Disney Plus


Čini se da oporavak Džeremija Renera od njegove januarske nesreće sa mašinom za čišćenje snega napreduje, jer je njegov Instagram Story doneo video u kojem hoda uz pomoć antigravitacione trake za trčanje. Rener je na snimku potvrdio da samostalno hoda, a antigravitaciona traka mu pomaže da skine telesnu težinu dok mu se noge polako oporavljaju.

On je u objavi napisao: "Sada je vreme da se moje telo odmori i oporavi od moje volje."

Foto: Instagram Story printscreen/jeremyrenner

 

Podsećamo, glumac je početkom januara hospitalizovan zbog povreda koje je zadobio kada ga je pregazio njegov Sno-Cat, mašina za čišćenje snega koja teži najmanje 6,5 tona.

Rener je kasnije otkrio da je u nesreći slomio preko 30 kostiju, napisavši na Instagramu: "Ovih 30 i nešto slomljenih kostiju će se zaceliti, ojačati, baš kao što se produbljuje ljubav i veza sa porodicom i prijateljima. Ljubav i blagoslov za sve vas."

Rener je koristio Instagram kako bi obaveštavao fanove o svom oporavku, a nedavno je objavio fotografiju koja potvrđuje da mu je vraćena mašina koja je izazvala nesreću.

Dizni je ranije ovog meseca najavio da će njegova nova serija, "Rennervations", početi da se emituje u aprilu. Serija prati Renera dok putuje svetom i restaurira vozila.

- U ovome sam već dugi niz godina. Počeo sam u svojoj zajednici opravkom vozila za ljude kojima su potrebna. Ali pre nekoliko godina sam pomislio: 'Kako da ovo učinim većim i proširim uticaj na kompletnu zajednicu?' Ova serija je o tome. Ovo je jedna od mojih najvećih strasti i pokretačka snaga mog oporavka, i jedva čekam da svet to vidi - kaže Rener.

Sve četiri epizode "Rennervations" pojaviće se ekskluzivno na Disney+ kanalu 12. aprila.

 

 

 

Ostavite komentar