Showtime > Celebrity

Čula sam nešto nalik na "GROKTANJE": Glumica pomislila da je SUDAR na ski stazi bio - SEKSUALNI NAPAD

Sanderson tvrdi da je tom prilikom zadobio povredu mozga, polomljena četiri rebra i druge ozbiljne povrede

Izvor: K1info/Tanjug

25/03/2023 > 09:25

podeli vest:

Čula sam nešto nalik na "GROKTANJE": Glumica pomislila da je SUDAR na ski stazi bio - SEKSUALNI NAPAD
Foto: Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer, Pool


Gvinet Paltrou, američka glumica, je na sudu u Park Sitiju u američkoj državi Juta izjavila da je prilikom sudara sa skijašem iz 2016. godine prvobitno mislila da je to seksulani napad.

Paltrou je svedočila u građanskoj parnici koju je protiv nje pokrenuo penzionisani očni lekar Teri Sanderson zbog sudara na skijaškoj stazi i tom prilikom rekla da su Sandersove skije otpozadi došle između njenih nogu.

Glumica je navela kako se Sandersovo telo naslonilo na njeno i da je tom prilikom čula "čudan zvuk nalik na groktanje".

Paltrou i Sanderson su svedočili pred osmočlanom porotom, koja će na osnovu ovih informacija i drugih podataka zaključiti ko od njih dvoje pre sudara imao prednost na skijaškoj stazi.

Sanderson tvrdi da je bezobzirnost Paltrou izazvala njihov sudar prilikom skijanja u skijalištu Dir veli u Park Sitiju. On tvrdi da je tom prilikom zadobio povredu mozga, polomljena četiri rebra i druge ozbiljne povrede.

Američka glumica poriče ove optužbe i tvrdi da je Sanderson odgovoran za sudar na spustu. Sanderson traži odštetu, u iznosu od "više od 300.000 dolara", dok Paltrou, koja je pokrenula protivtužbu, traži od njega simboličan jedan dolar i novac za sudske troškove.

Obe strane su se dogovorile da će suđenje trajati osam dana.

 

 

Ostavite komentar