Showtime > Celebrity

GOCA TRŽAN prvi put o osudama sa DRUŠTVENIH MREŽA: ŽIVIM ZA ISTINU, neka priča i piše KO ŠTA HOĆE

Goca sada ima i "novu" publiku, televizijsku, a na K1 u emisiji "Ako progovorim", pokazuje svoju kreativnost, spontanost i stiče nove fanove

Autor: Mina Duduković

23/03/2023 > 08:19

podeli vest:

GOCA TRŽAN prvi put o osudama sa DRUŠTVENIH MREŽA: ŽIVIM ZA ISTINU, neka priča i piše KO ŠTA HOĆE
Foto: Andreja Damnjanovic


Pevačica Goca Tržan našla se nedavno na meti pojedinaca na društvenim mrežama i dobila žestoke kritike zbog izjave u emisiji "Ako progovorim", koju vodi na televiziji K1.

Naime, popularna pevačica je nedavno u svojoj emisiji pitala pripadnice lepšeg pola zašto se bune ako im muškarci dobacuju na ulici zbog njihovog fizičkog izgleda. To je doprinelo žestokim negativnim komentarima pojedinaca koji su je osudili, jer u tome, kako je tada rekla, ne vidi ništa loše.

Međutim, Gocu to nije poremetilo - ni najmanje. Kao i svi koji javno govore bez "dlake na jeziku", već je više puta tokom karijere, osetila na svojoj koži kako izgledaju napadi, a za k1info portal prvi put je progovorila na ovu temu i rekla da nema nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara.

Foto: Andreja Damnjanovic

 

- Nisam se potresla zbog loših i zlonamernih komentara, jer ne može da me poremeti kada neko sebi da za pravo da priča o emisiji, koju očigledno nije ni pogledao, a da pri tome nema ni najmanje smisla za humor. Očigledno je da su moje reči izvučene iz konteksta i, pravo da vam kažem svi ti komentari me uopšte nisu dotakli - kaže Goca.

Goca sada ima i "novu" publiku, televizijsku, a na K1 u emisiji "Ako progovorim", pokazuje svoju kreativnost, spontanost i dobija nove obožavaoce i to zato što je, kako kažu, iskrena, zabavna i duhovita.

Jedna od naših najboljih interpretatorki pop muzike više puta u javnosti apelovala je da se stane na put nasilju nad ženama, ali i da žena mora biti snažna, odlučna i jaka.

- Smatram da je stav sve. Zato je veoma važno reći da žene moraju da imaju snage i da kada dođu u neprijatnu situaciju glasno i jasno kažu da im nešto ne prija, da se bore za sebe, kako ne bi postale žrtve. Tek kada urade sve što je do njih, onda ima smisla da sve to objave na društvenim mrežama i svojim primerom daju podsticaj i snagu drugima - dodaje Tržan. 

Ona kaže da ima mnogo posla, te se studiozno priprema za emisiju i bira sagovornike, ali da program koji pravi ima jedan neposredan tok, koji dolazi od nje i od onoga kakva ona jeste.  

- U svojim emisijama  bavim se stvarima koje su život. To su muško-ženski odnosi, roditeljstvo, životni uspesi i neuspesi, predrasude. Ja sam inače veoma radoznala osoba i bilo je situacija da o temi koju radim znam veoma malo, ali dobrom primpremom uspem da se uhvatim u koštac. Najveća moja inspiracija je život kao takav, bez šminke i ulepšavanja i veoma mi je važno da dođem do srži stvari -  kaže Goca. 

Foto: Andreja Damnjanovic

 

Ona dodaje da je danas svojstveno da se stvarnost ulepšava, ali da ona nikada nije sliku o sebi sebe gradila na lažima. Otvoreno je pričala o svemu i jasno je da uživa u životu.

- Danas je sve šminka i svi žele da se prikažu u najlepšem svetlu. To se najviše vidi na društvenim mrežama, gde se ljudi trude, svim silama, da se dopadnu drugima. Međutim, to je jedna velika laž. Ja živim istinu i propagiram istinu, jer smatram da je to jedino ispravno. Često me pitaju da li me to košta. Ne, ne košta me, smatram da istina može da donese samo benefite u životu - dodaje pevačica. 

Na pitanje, da li je svoju hrabrost pokazala u rijalitiju  "Moj savršeni brak", Goca odgovara:

- Uživala sam dok smo snimali taj projekat, ali smo to radili veoma kontrolisano. Isto tako, prikazivali smo realan život. Bili smo svesni da ljudima nije zanimljivo da nas gledaju kako, recimo, ručamo, nego smo prikazivali najzanimljivije segmete naše svakodnevnice, koji su ljude nasmejavali, a opet su mogli da se poistovete sa nama i kažu  "e tako i mi" - dodaje Goca. 

Ona kaže da njenoj ćerki Leni, tinejdžerki, nije mnogo smetala medijska pažnja, jer prosto nije imala obavezu da bude u rijalitiju.

- Poštovali smo Lenine želje i snimana je samo kada je ona to želela. Naravno, nismo je eksploatisali i sve je bilo bazirano na njenoj volji. Inače, kada je moja ćerka u pitanju trudim se da je čujem i poslušam, ali za jedno zdravo roditeljstvo važan je i autoritet. Nas dve nemamo klasičan drugarski odnos, ali dosta razgovaramo o svim temema i imamo puno poverenja jedna u drugu - kaže Goca, i dodaje da je današnja omladina odlična, s obzirom na svet u kome živimo. 

Foto: Printscreen/TV K1

 

Muzička publika obožava Gocine emotivne pesme i, pre svega, njenu posebnost po kojoj je prepoznatljiva.

Dok radi svoju emisiju Goca paralelno i priprema novi album koji će sigurno obradovati njenu publiku:

- U toku je priprema mojih novih pesama i zaista sam uzbuđena. Pesme su rađene po mom ukusu i nimalo se nisam obazirala na trendove i na ono što je sada moderno. Radila sam po osećaju. Biće tu i balada i bržih pesama i zaista se radujem što ću posle dve godine publici pružiti nešto novo. Naravno, nastavljam da radim i svoje emisije, a kako sam sebi postavila prioritete u životu, uopšte ne sumnjam da ću sve uspeti da postignem, a da će, naravno, sve što radim biti i kvalitetno. 

 

Ostavite komentar