Showtime > Celebrity

Kijanu Rivs je KRALJ ŠTENACA: Gostovanje kod Džimija Falona ODUŠEVILO GLEDAOCE

Glumac je za svaki tačan odgovor u kvizu o životinjama u naručje dobijao po jednog psića

Izvor: K1info/Klix.ba

20/03/2023 > 21:11

podeli vest:

Kijanu Rivs je KRALJ ŠTENACA: Gostovanje kod Džimija Falona ODUŠEVILO GLEDAOCE
Foto: Youtube PrintScreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon


Jedan od omiljenih holivudskih glumaca, Kijanu Rivs, gostovao je u emisiji "The Tonight Show" kod Džmija Falona s kojim je razgovarao o svom najnovijem filmu "John Wick 4", u kojem se pojavio gotovo deset godina pošto je u prvom delu franšize odigrao glavnu ulogu.

Posle razgovora o filmu usledio je zabavni deo emisije - kviz u sklopu kojeg je glumac odgovarao na voditeljeva pitanja o raznim životinjama, a za svaki tačan odgovor u naručje je kao nagradu dobio po jednog psića.

Glumac je dobro odgovarao pa je u jednom trenutku sedeo u fotelji sa nekoliko preslatkih štenaca u krilu.

- Ko je kralj štenaca? Ja sam kralj štenaca - pohvalio se Rivs na kraju kviza.

"Ovo je najslađi video ikad", "Kijanu i štenci, može li bolje od ovoga", "Ovo je prvi njegov intervju u kojem je stvarno srećan", "Nikad ga nisam videla tako srećnog", samo su neki od komentara ispod videa.

Inače, Kijanu Rivs važi za "najskromniju zvezdu u Holivudu", i veliki deo svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe. Glumac se često druži sa beskućnicima i krajnje je ljubazan i strpljiv prilikom susreta sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Nedavno je posle premijere filma u Teksasu dobio bračnu ponudu. "Udaću se za tebe", poručila mu je jedna obožavateljka iz publike. Glumac, koji do sada nikada nije bio u braku, odgovorio joj je: "Da, pazi šta želiš" i svojim odgovorom nasmejao mnoge.

 

Ostavite komentar