Showtime > Celebrity

Dru Barimor REAGOVALA na prozivku Hjua Granta da UŽASNO PEVA

Glumac je tokom nedavnog intervjua za Wired rekao da je glumičin glas "užasan", uporedivši ga sa zavijanjem psa

Izvor: K1info

19/03/2023 > 11:16

podeli vest:

Dru Barimor REAGOVALA na prozivku Hjua Granta da UŽASNO PEVA
Foto: Youtube PrintScreen/Rotten Tomatoes Classic Trailers

Glumica Dru Barimor je začuđujuće simpatično reagovala na nedavnu kritiku kolege Hjua Granta na račun njenog pevačkog umeća. Ona je na svom Instagram profilu objavila video u kojem peva pesmu "Way Back Into Love", koristeći četku za kosu kao mikrofon.

- Oh, Hju… berte. Hjuberte - rekla je po završetku, "ovo je za tebe".

Ranije ove nedelje, Grant je glumičin glas nazvao "užasnim".

To se dogodilo tokom intervjua za Wired, kada su Granta upitali da li je pevao u filmu "Music and Lyrics" (2007), gde tumači istrošenu pop zvezdu iz 1980-ih koja se udružuje sa Barimor kako bi komponovali pop numeru.

Pesma koju su napisali nosi naziv "Way Back Into Love" (zapravo ju je napisao pokojni Adam Šlezinger). Verzija na zvaničnom albumu sa muzikom iz filma pripisana je Grantu i Barimor.

- Da, pevao sam, ali su me previše autotjunovali - priznao je Grant svojim kolegama iz najnovijeg filma Mišel Rodrigez i Krisu Pajnu.

- Zapravo, to baš i nije tačno, malo sam autotjunovan, ali ne toliko kao neki drugi. Dru Barimor je igrala sa mnom u tom filmu i mislim da se neće ljutiti ako kažem da je njeno pevanje jednostavno užasno.

Smejući se, glumac je dodao:

- Čuo sam pse čije je zavijanje lepše od njenog pevanja.

Ipak, vrlo brzo se ogradio od ovog komentara.

- Ali kada su je podesili, zvučala je mnogo bolje od mene - priznao je Grant - jer poseduje srce i glas i rokenrol, dok sam ja zvučao kao Džuli Edrjuz.

Njih dvoje su se prošle godine pojavili u emisiji "The Drew Barrymore Show", pokazavši da su ostali dobri prijatelji od kada se njihov filmski hit pojavio u bioskopima 2007. godine.

- Uvek ćeš imati posebno mesto u mom srcu - rekao joj je tom prilikom Grant.

Grant je takođe bio neprijatan na prošlonedeljnoj dodeli Oskara tokom intervjua sa manekenkom Ešli Grejem, odgovarajući na njena pitanja sa svega nekoliko reči. Grejem je ovu situaciju prokomentarisala za TMZ:

- Znate šta, moja mama mi je rekla da ubijem ljude ljubaznošću. Dakle, to je to.

 

Ostavite komentar