Showtime > Celebrity

Glumac Sem Nil OTKRIO da ima tešku bolest: Srećan sam ŠTO SAM ŽIV

Nil je igrao u preko 150 ostvarenja, a najpoznatiji je po ulogama u filmovima "Park iz doba Jure", "Klavir" i "Lov na Crveni oktobar"

Izvor: K1info/Tanjug

18/03/2023 > 13:08

podeli vest:

Glumac Sem Nil OTKRIO da ima tešku bolest: Srećan sam ŠTO SAM ŽIV
Foto: Youtube PrintScreen/Access Hollywood


Poznatom glumcu Semu Nilu dijagnostifikovan je limfom, a on je u svojim memoarima otkrio da mu je ta bolest ustanovljena pre godinu dana.

Novozelandski glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Park iz doba Jure", "Klavir", "Lov na Crveni oktobar" i mnogim drugim, obelodanio je da boluje od raka krvi u trećoj fazi, prenosi Guardian.

Nil (75) je dodao da je sa tretmanom hemioterapije započeo u martu prošle godine.

Njegovi memoari pod naslovom "Did I Ever Tell You This?" biće objavljeni naredne sedmice. Glumac je za Guardian ispričao da je bolest sada u remisiji, ali da će nastaviti da prima hemioterapiju do kraja života.

- Ne mogu da se pretvaram kako prošla godina nije imala svoje mračne trenutke. Ali takvi trenuci su me učinili zahvalnim za svaki novi dan, i neizmerno sam zahvalan na svim mojim prijateljima. Samo sam srećan što sam živ - kazao je Nil za Guardian.

Glumac detaljno opisuje svoju dijagnozu non-Hočkinovog limfoma (NHL) u memoarima, ali jasno stavlja do znanja da knjiga nije samo o njegovom raku jer on "ne podnosi knjige o raku".

 

Ostavite komentar