Showtime > Celebrity

NAPADNUT iz čistog mira: BUBNJAR sastava Def Leppard UDAREN ispred hotela

Devetnaestogodišnji napadač iz Ohaja najpre je udario Alena, a potom i ženu koja je izašla iz hotela kako bi pomogla muzičaru

Izvor: K1info

16/03/2023 > 17:03

podeli vest:

NAPADNUT iz čistog mira: BUBNJAR sastava Def Leppard UDAREN ispred hotela
Foto: Youtube PrintScreen/MusicJunkie422


Rik Alen (59), bubnjar rock sastava Def Leppard, napadnut je ispred hotela u Fort Loderdejlu u ponedeljak uveče (13. marta).

Def Leppard su nastupili prethodno veče na Hard Rock Live u obližnjem Holivudu, Florida, u sklopu svoje turneje sa grupom Motley Crue. Kako prenosi 7 News iz Majamija, incident se dogodio na prilazu hotela Four Seasons, kada je Alen izašao da popuši cigaretu.

U policijskom izveštaju do kojeg je došao 7 News detaljno se navodi šta se dalje dogodilo. Maks Edvard Hartli, 19-godišnjak iz Ohaja, zaleteo se ka Alenu i udario ga, "oborivši ga na zemlju". U izveštaju se dalje navodi da je kao rezultat (Hartlijevih) radnji, (Alen) udario glavom o tlo i zadobio povredu.

U tom trenutku, žena je istrčala iz hotela da pomogne Alenu. Hartli je navodno i nju udarcem oborio na zemlju. Žena je tada pokušala da se vrati u hotel, ali ju je on povukao za kosu. Hartli je tada pobegao sa lica mesta, a kasnije je uhapšen dok je oštećivao automobile u obližnjoj garaži.

Hartli je optužen po dve tačke za napad, četiri tačke za kriminalnu radnju i zlostavljanje starije osobe ili odrasle osobe sa invaliditetom.

Alen, koji je izubio levu ruku u saobraćajnoj nesreći 1984. godine, dao je izjavu pod zakletvom policiji, navodeći da namerava krivično da goni napadača.

U ovom trenutku, ni bubnjar ni Def Leppard nisu se oglasili u vezi sa incidentom.

U međuvremenu, Def Leppard i Motley Crue će se uputiti preko okeana da nastave svoju turneju. Njihov sledeći nastup zakazan je za 22. maj u Šefildu u Engleskoj.

 

Ostavite komentar