Showtime > Celebrity

Evo stižu nam... POLAKO... Marićev LAPSUS postao je HIT na društvenim mrežama

Iako se dobro snašao u ulozi voditelja, poznati glumac, napravio je malu grešku u programu uživo

Izvor: K1info/blic.rs

04/03/2023 > 14:56

podeli vest:

Evo stižu nam... POLAKO... Marićev LAPSUS postao je HIT na društvenim mrežama
Foto: ATA Images


Glumac Milan Marić, koji je, zajedno s Draganom Kosjerinom, voditelj ovogodišnje Pesme za Evroviziju 2023. napravio je jedan  lapsus koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Njih dvoje su i za drugo polufinalno veče, koje se održalo 2. februara, zablistali su na velikoj sceni, a svi su se složili da se glumac sjajno snašao u ulozi voditelja.

Međutim, u trenutku kada su čitali ko je među finalistima, Marić je požurio, pa je izgovorio reč Hurricane, pre nego što je Dragana Kosjerina trebala da pročita koji finalista prolazi dalje.

- Evo su nam polako devojke, stižu Hurricane - rekao je Marić par sekundi pre samog proglašenja, dok je Kosjerina tek počela da čita ko će proći dalje.

- Evo stižu nam devojke, stižu nam finalisti. Idemo dalje - rekla je Kosjerina.

- Sada idemo na peto mesto. Kompozicija pod rednim brojem jedan, Hurricane sa kompozicijom "Zumi, zimi, zami" - rekao je voditelj, a ovo nije promaklo oštrom oku i sluhu ljudi sa društvenih mreža.

- Najači je Milan, ajoj, nisam ni primetila, niko nije primetio - samo su neki od komentara koji su se ređali ispod snimka.

A bilo kako bilo, verujemo da mu noko neće puno zameriti, naročito pripadnice lepšeg pola. Pa zaista, nije ništa strašno, ovo se dešava i profesionalnim voditeljima.

 

 

 

 

Ostavite komentar