Showtime > Celebrity

O ovom govoru Milana Marića na Javnom servisu SVI PRIČAJU: Da li je bio DEO SCENARIJA ILI NE?

Poznati glumac oduševio je sve, ne samo zbog toga što se sjajno snašao u novoj ulozi voditelja i izgledom već i rečima

Autor: K1info/hellomagazin.rs

03/03/2023 > 13:49

podeli vest:

O ovom govoru Milana Marića na Javnom servisu SVI PRIČAJU: Da li je bio DEO SCENARIJA ILI NE?
Foto: ATA Images


Milan Marić, koji se prvi put predstavio kao voditelj na muzičkom takmičenju Pesma za Evroviziju '23., pokazao je da se u toj ulozi  odlično snašao.

I ne samo to, svojim pojavom privukao je pažnju ženskog sveta, posle čega su se društvene mreže, pa malo je reći "usijale".

Naime, Dragana Kosjerina i on pokazali su da su sjajan voditeljski tandem, a gledaoce su osvojili i stajlinzima.

Za prvo veče takmičenja on izabrao elegantno crno odela, a ona divnu haljinu kojom je muški deo Srbije bacila u trans. Doduše, to nije joj bilo prvi put... Zanosna voditeljka odlučila se za kreaciju Igora Todorovića, koja je otkrila dekolte nešto više nego što smo od nje navikli.

Na visini zadatka bio je i Milan koji je, osim besprekornim stajlingom, oduševio i porukom koju je te noći poslao milionskom auditorijumu. 

Naime, glumac je skrenuo pažnju na nasilje koje se dešava u sveti i u našoj zemlji i koje je postalo sveprisutno. On je istakao da je to psihičko, fizičko, verbalno nasilje nad ženama, decom starcima, LGBT populacijom i nad svima onima koji su drugačiji.

- Na ovu temu ne smemo zatvarati oči, jer se nasilje našom tišinom hrani, i kada se događa nekom drugom, i kada se događa negde daleko, pitanje je kada će doći na naša vrata. E zato danas smo potrebni jedni drugima, da se borimo za dobro u nama, da razumemo jedni druge, da praštamo jedni drugima, da volimo jedni druge, da poštujemo ljudskost i poštujemo različitost - rekao je Milan Marić.

- Nikada se ne zna koje će seme bačeno u zemlju izrasti u najlepši cvet - rekao je glumac.

- Budimo blagi jedni prema drugima, a žestoki u osudi nasilja. Živela ljubav - rekao je pored ostalog.

Korisnici društvenih mreža ne mogu da se saglase da li je njegov govor bio deo scenarija ili je to izgovorio "iz duše", ali da je skrenuo pažnju - svakako jeste. A to je i bi cilj.

 

 

 

Ostavite komentar