Showtime > Celebrity

NESREĆNI DOGAĐAJI uticali su na Eda Širana da na albumu zabeleži SVOJE NAJMRAČNIJE MISLI

Akustični album oslikava tugu, nadu i kako se nosio sa "strahom, depresijom i anksioznošću" tokom prošlogodišnjih kriznih situacija

Izvor: K1info/Klix.ba

02/03/2023 > 19:51

podeli vest:

NESREĆNI DOGAĐAJI uticali su na Eda Širana da na albumu zabeleži SVOJE NAJMRAČNIJE MISLI
Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP, File


Britanski pevač Ed Širan nedavno se u medijima oglasio o tome kako je njegovoj supruzi Čeri Siborn dijagnostifikovan tumor tokom druge trudnoće, ubrzo posle smrti čoveka kojeg je nazivao "svojim bratom".

U intervjuu povodom novog albuma, popularni pevač je izjavio kako je niz događaja početkom prošle godine promenio njegov život, mentalno zdravlje i način na koji gleda muziku i umetnost.

"U roku od mesec dana, mojoj trudnoj supruzi saopštili su da ima tumor, koji se ne može lečiti do porođaja. Moj najbolji prijatelj Džamal, moj brat, iznenada je umro, a ja sam se našao na sudu braneći svoj integritet i karijeru kompozitora", napisao je Širan.

Foto: Tanjug/Hannah McKay/Pool Photo via AP, File

Ed Širan na nastupu u Londonu 5. juna 2022.

Muzički producent Džamal Edvards preminuo je u februaru prošle godine u 31. godini, dok je Širan bio optužen za plagijarizam zbog pesme "Shape of You". Sudski spor naposletku je dobio u aprilu prošle godine.

Širan je rekao da će njegov novi album "Subtract" biti objavljen 5. maja i da je proveo deceniju pokušavajući da napravi savršen akustičan album, ali nesrećne situacije navele su ga da sadržaj albuma zameni svojim najmračnijim mislima.

 

Ostavite komentar