Showtime > Celebrity

Džastin Biber OTKAZAO preostale datume turneje "Justice" zbog ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

Pevač je prvi put najavio da će uzeti pauzu od nastupa u junu, mesec dana posle početka turneje, a razlog je bio Remzi-Hantov sindrom

Izvor: K1info

02/03/2023 > 10:22

podeli vest:

Džastin Biber OTKAZAO preostale datume turneje "Justice" zbog ZDRAVSTVENIH PROBLEMA
Foto: Youtube PrintScreen/Justin Bieber


Obožavaoci Džastina Bibera, koji su sa nestrpljenem iščekivali da pevač objavi nove datume svoje svetske turneje, saznali su da su se koncerti ipak neće održati.

Na zvaničnoj stranici Ticketmastera otkazani su svi nastupi u Sjedinjenim Državama, Irskoj, Francuskoj, Poljskoj, Australiji i Češkoj. Takođe je otkazan koncert u Bangkoku.

Muzičar i njegovi predstavnici nisu izašli sa saopštenjem za ovakvu odluku.

Biber je tokom februara trebalo da nastupi u Londonu, ali su fanovi dobili email od kompanije AXS u kojem se navodi: "Sa žaljenjem vas obaveštavamo da su koncerti Džastina Bibera koji su trebali da se održe u O2 areni otkazani." Takođe je navedeno da će ulaznice moći da se vrate.

Biber je prvi put najavio da će uzeti pauzu od nastupa u junu prošle godine, mesec dana posle početka turneje, a razlog je bio Remzi-Hantov sindrom, zbog čega mu je lice delimično paralisano.

Pop zvezda je nastavila turneju krajem jula. Međutim, posle šest nastupa u Evropi, pevač je u saopštenju objavljenom u septembru na Twitteru naveo da je to "uzelo danak".

Biber je rekao da mu je zdravlje prioritet: "Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim."

 

Ostavite komentar