Showtime > Celebrity

Uprkos ozbiljnoj bolesti, Kristina Eplgejt se POJAVILA na crvenom tepihu U PRATNJI ĆERKE

Glumica se poslednje dve godine bori sa multiplom sklerozom, a nedavno je izjavila da bi joj uloga u Netflixovoj seriji mogla biti poslednja

Izvor: K1info/index.hr

27/02/2023 > 14:21

podeli vest:

Uprkos ozbiljnoj bolesti, Kristina Eplgejt se POJAVILA na crvenom tepihu U PRATNJI ĆERKE
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Kristina Eplgejt je prisutvovala ovogodišnjoj, 29. dodeli nagrada Udruženja filmskih glumaca (Screen Actors Guild Awards - SAG) u Los Anđelesu. Glumica je bila u dugoj, crnoj haljini, a hodala je uz pomoć štapa.

Na crvenom tepihu joj se pridružila njena 12-godišnja ćerka Sejdi Grejs. Eplgejt je bila nominovana u kategoriji najbolje glumice u humorističkoj seriji za lik Džen Harding u "Dead to Me".

- Ovo je verovatno moja poslednja dodela nagrada, tako da je to velika stvar. Ne mogu da zamislim da ću ustati u pet ujutro i provesti od 12 do 14 sati na snimanju. U ovom trenutku to ne mogu - rekla je Eplgejt u ranijem intervjuu za Los Angeles Times. Ona je dodala da to ne znači da će se u potpunosti povući jer već razmatra budućnost u produkciji i razvoju raznih projekata.

Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP

Kristina Eplgejt sa ćerkom Sejdi Grejs

- Pozajmljujem glas kako bih zaradila nešto novca i kako bih bila sigurna da je moja ćerka zbrinuta i da imamo krov nad glavom - dodala je.

Glumica se poslednje dve godine bori sa multiplom sklerozom, priznavši da jednostavno nema snage da se nosi sa napornim rasporedima koje zahtevaju filmska ili televizijska produkcija. Nedavno je izjavila da bi joj glavna uloga u Netflixovoj hit seriji mogla biti poslednja.

Snimanje treće i poslednje sezone serije bilo je na pola puta kada je Eplgejt dobila dijagnozu multiple skleroze 2021. godine. Usledila je pauza od pet meseci dok je glumica započela lečenje, a potom se vratila pod svojim uslovima kako bi završila seriju "Dead to Me".

 

Ostavite komentar