Showtime > Celebrity

Koja li je tajna VITKOG STASA Kejt Midlton? To MOGU i OBIČNE ŽENE - kod kuće

Postoje neki saveti koje možemo usvojiti, kako bismo dobili isti rezultat kao princeza od Velsa, i to uz manji budžet

Izvor: K1info/telegraf.rs

25/02/2023 > 20:58

podeli vest:

Koja li je tajna VITKOG STASA Kejt Midlton? To MOGU i OBIČNE ŽENE - kod kuće
Foto: Tanjug/AP


Pitanje koje muči većinu žena je kako Kejt Midlton polazi za rukom da ostane vitka i zdrava, iako ima izuzetno zauzet kraljevski raspored i troje dece mlađe od 10 godina o kojima treba da brine.

Da to mogu i obične žene kod kuće, objasnio je Geri Lokvud, izvršni direktor fitnesa 24/7. On je rekao da Kejt održava svoju fantastičnu fizičku formu kroz ishranu i vežbanje. 

Princeza od Velsa izgleda vitko, zategnuto i blistavo bilo da je na crvenom tepihu ili u šetnji sa svojom porodicom.

Zapravo, ako oduzmemo lične trenere, lične kuvare, ekskluzivne zdravstvene usluge i sve druge pogodnosti koje ima jedna od najpoznatijih porodica na svetu, postoje neki saveti koje možemo usvojiti kako bismo dobili isti rezultat uz manji budžet.

Geri smatra da Kejt sledi dijetu sa malo ugljenih hidrata i visokim sadržajem proteina kao što su keto ili dukan.

Konzumiranje puno visokokvalitetnih proteina će održati telo sitim duže i sprečiće ljude da posežu za slatkim grickalicama tokom celog dana.

- Izbegavanje visokokaloričnih ugljenih hidrata bogatih šećerom pomoći će kod žudnje za hranom i smanjiće vaš dnevni unos kalorija - rekao je Geri.

Stručnjak je takođe preporučio kalorijski deficit, što znači da "koristite više kalorija nego što konzumirate na dnevnoj bazi“.

- Vaše telo će biti prinuđeno da koristi zalihe masti da nadoknadi razliku. Ovo će vam dati mršav i zategnut izgled baš kao Kejt - rekao je on.

Međutim, dijeta nije sve i stručnjak je sugerisao da je princeza podjednako posvećena vežbanju kao i zdravoj hrani.

- Ishrana je samo polovina priče, vežbanje je jednako važno ako želite da izgledate kao princeza - rekao je on.

Znamo pouzdano da je Kejt sportski tip. Smatra se da praktikuje kardio vežbe i trening otpora kako bi sagorela kalorije i izgradila mišiće.

- Redovne vežbe sa tegovima u teretani, časovi kao što su BodiPump i CrossFit su odlični za mišiće u kombinaciji sa trčanjem, vožnjom bicikla ili plivanjem kako biste sagoreli te dodatne kalorije - rekao je fitnes ekspert.

 

 

 

Ostavite komentar