Showtime > Celebrity

Mila Jovović PRODAJE jednistvenu HALJINU sa LJUBAVNIM PISMIMA, sav NOVAC ide za POMOĆ Ukrajini

Glumica sarađuje sa čuvenom ukrajinskom dizajnerkom, a postupak izrade haljine podelila je na društvenoj mreži

Izvor: K1info/index.hr

25/02/2023 > 19:41

podeli vest:

Mila Jovović PRODAJE jednistvenu HALJINU sa LJUBAVNIM PISMIMA, sav NOVAC ide za POMOĆ Ukrajini
Foto: Shutterstock


Kako bi pomogla građanima pogođenim ratom u Ukrajini, Mila Jovovićje najavila je prodaju jedinstvene svečane haljine s izvezenim ljubavnim pismima Ukrajini. Haljina će se prodati na aukciji, a sav novac namenjen je humanitarnoj fondaciji Olene Zelenski za pomoć Ukrajini.

Zvezda filma "Resident Evil" sarađuje s ukrajinskom dizajnerkom Lever Couture na izradi haljine, na kojoj će biti izvezena ljubavna pisma za Ukrajinu.

Glumica je povodom obeležavanja prve godišnjice rata u Ukrajini na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije koje prikazuju postupak izrade haljine, kao i stihove vlastite pesme koji će takođe krasiti haljinu.

Mila Jovović je rođena u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu i jedna je od mnogih zvezda Holivuda koje su na internetu podelile ozbiljne poruke posle početka rata prošle godine. Druga poznata lica, uključujući Madonu, Kajl Džener i Pink, izrazile su saučešće hiljadama ljudi raseljenim zbog sukoba.

- Danas je prva godišnjica rata u Ukrajini - rekla je Mila Jovović na Instagramu.

- Sarađujem s izuzetnom ukrajinskom dizajnerkom @lever_couture koja uzima 'ljubavna pisma' za Ukrajinu i ručno ih prišiva na haljinu koja će se prodati na aukciji, a sav prihod će ići @zelenskafoundation - rekla je ona.

Procenjuje se da je najmanje 100.000 vojnika na obe strane ubijeno ili ranjeno otkako je ruski predsednik Vladimir Putin naredio invaziju na Ukrajinu 24. februara prošle godine. Hiljade civila je poginulo, više od 13 miliona su postali izbeglice ili su raseljeni unutar Ukrajine.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je obećao da će Ukrajina učiniti sve u svojoj moći da se obrani od invazije pre nego što se može obeležiti druga godišnjica.

 

 

Ostavite komentar