Showtime > Celebrity

Kraljevski tretman za PRINČEVSKU GUZU... Vilijam i Kejt kao sav NORMALAN svet

Princeza od Velsa na BAFTA dodeli reakcijom priredila najveće iznenađenje u javnosti od 2011. i venčanja u Londonu

Izvor: K1info/blic.rs

20/02/2023 > 14:35

podeli vest:

Kraljevski tretman za PRINČEVSKU GUZU... Vilijam i Kejt kao sav NORMALAN svet
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Jackson/Pool Photo


Pamtiće se sinoćna BAFTA dodela po mnogo čemu, pa i po opuštenoj Kejt Midlton, koja je sebi dozvolila ono što ranije nije ni pomišljala da uradi. Snimak na kojem se vidi kako princeza od Velsa dira supruga po zadnjici napravio je pravi bum na društvenim mrežama, a ona je preko noći postala žena sa novim imidžom.

Kejt Midlton koja skoro nikada u javnosti ne pokazuje mnogo intime očigledno je postala prošlost. Ne tako davno njen osmeh na javnim događajima bio je izuzetak, a onda je princeza od Velsa postajala sve neposrednija, bliža imidžu "obične" žene, ali je sinoć otišla korak dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duchess_mag

Momenat kada je Vilijama dodirnula po zadnjici jeste najveće iznenađenje koje je priredila u javnosti od 2011. i njihovog venčanja u Londonu.

Možda ju je poneo momenat, ali kako i ona i Vilijam znaju da su na javnim događajima non-stop pod okom kamera, sigurno je znala da će ovo biti zabeleženo pa se može zaključiti da Kejt želi da se prikaže kao kul, zabavna žena, pomalo nestašna što sve treba da bude deo njenog šarma. Ako joj se i slučajno "omaklo", još bolje.

Mesecima unazad Kejt menja kurs javnih nastupa pa je ležernija nego ikada pre. Nalik sebi pre udaje za Vilijama.

Foto: Tanjug/AP Photo/Vianney Le Caer/Invision

 

Princeza od Velsa kao da sada želi da pokaže svima da ne robuje protokolu i da ona i njen muž i te kako uživaju u slobodi, odnosno slobodnoj volji da se ponašaju spontano.

Poznati par se sinoć držao za ruke iako je ranije bilo reči da to neće činiti javno jer žele da slede primer Elizabete Druge na tom planu.

 

Ostavite komentar