Showtime > Celebrity

Monika Levinski traži od Bijonse da promeni tekst pesme iz 2014. godine

Bivša ljubavnica nekadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona u tvitu je aludirala na pesmu "Partition" iz 2014. godine

Autor: index.hr

03/08/2022 > 15:47

podeli vest:

Monika Levinski traži od Bijonse da promeni tekst pesme iz 2014. godine
Foto: Youtube PrintScreen


Posle objave da će Bijonse promeniti tekst pesme "Heated", u kojoj koristi izraz "spazzin", a koji je u Britaniji uvredljiv za osobe sa invaliditetom, na društvenim mrežama se javila Monika Levinski. Na svom Tviteru je podelila tu vest uz komentar: "Kad smo već kod toga..."

 

 

Monika Levinski je aludirala na pesmu "Partition" iz 2014. godine, u kojoj je Bijonse spominje imenom i prezimenom u stihu " He Monica Lewinski'd all on my gown", pri čemu se Levinski pretvorila u glagol sa seksualnim značenjem.

Majk Din i Timoti Z. Mozli, autori teksta pesme "Partition", inspiraciju su očigledno pronašli u ljubavnoj aferi Monike Levinski i Bila Klintona. Afera je trajala od 1995. do 1997. godine, a na videlo je izašla 1998. godine.

Iako se Klinton od svega prvobitno ogradio poznatim rečima "nisam imao seksualni odnos s tom ženom, gospođom Levinski", istraga je otkrila dokaze koji tvrde suprotno.

Razgovore između Klintona i njegove pripravnice, koja je tada imala 22 godine, snimala je Linda Trip, koja je snimke dala tužiocu Kenetu Staru. Klinton je kasnije izjavio da mu je afera bila kratkotrajna razonoda, dok je Levinski izjavila da joj je žao zbog svojih postupaka.

Ostavite komentar