Showtime > Celebrity

PRINOVA u porodici glumaca: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds dobili ČETVRTO DETE

Pol deteta nije otkriven, a fanovi veruju da se radi o devojčici i da će ime dobiti po jednoj pesmi njihove prijateljice Tejlor Svift

Izvor: K1info/Klix.ba

13/02/2023 > 13:52

podeli vest:

PRINOVA u porodici glumaca: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds dobili ČETVRTO DETE
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP, File


Glumci Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ponovo su postali roditelji, a vest o tome glumica je odlučila da podeli na svom Instagram proflilu na neuobičajen način.

Naime, slavni par nije podelio fotografiju bebe kao dokaz prinove u porodici, već fotografiju na kojoj se Lajvli nalazi zajedno sa svojim suprugom Rajanom Rejnoldsom i njegovom majkom, a na kojoj više nema trudnički stomak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

U objavi su i fotografije hrane koju su jeli dok su gledali Super Boul, zbog koje su mnogi fanovi bili oduševljeni i nazvali je epskom zbog načina na koji je odlučila da podeli srećne vesti.

Rajan Rejnolds ranije je izjavio da su oni i njihove devojčice spremni i da željno očekuju prinovu, ali ni tada nije otkriven pol deteta. Ipak fanovi veruju da se ponovo radi o devojčici, jer sumnjaju da će ime dobiti po jednoj pesmi njihove prijateljice i pevačice Tejlor Svift, kao što je to ranije bio slučaj.

Lajvli je prvi put otkrila svoju četvrtu trudnoću u septembru, kada se pojavila na crvenom tepihu na desetoj godišnjici Forbes Power Women's Summita u Njujorku. Ona i Rejnolds zajedno imaju još tri ćerke Beti (3), Ines (6) i Džejms (8).

 

Ostavite komentar