Showtime > Celebrity

Måneskin o DRUŽENJU sa Stonsima: DŽeger je bio LJUBAZAN, a Kit je rekao da NEMA POJMA KO SMO

Bend je dobio poziv od Mika Džegera da nastupe kao specijalni gosti na Allegiant stadionu u Las Vegasu 6. novembra 2021. godine

Izvor: K1info

29/01/2023 > 09:45

podeli vest:

Måneskin o DRUŽENJU sa Stonsima: DŽeger je bio LJUBAZAN, a Kit je rekao da NEMA POJMA KO SMO
Foto: Youtube PrintScreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon


Planetarno poznati italijanski rokeri po drugi put su gostovali u popularnoj američkoj emisiji "The Tonight Show", svirajući novi singl "Gossip" sa Rage Against The Machine gitaristom Tomom Morelom.

Tom prilikom su Džimiju Felonu otkrili kako su se provodili u Las Vegasu sa Stonesima 2021. godine. Naime, Måneskin je dobio direktan poziv od Džegera da nastupi kao specijalan gost na The Rolling Stones koncertu na Allegiant stadionu u Las Vegasu 6. novembra te godine.

Basistkinja Viktorija De Anđelis uzbuđeno je priznala:

- Bio je to naš prvi stadionski koncert, pa je bilo baš ludo! I nezaboravno, jer smo dobili šansu da upoznamo Mika Džegera koji je bio veoma ljubazan i znao dosta o nama i našoj muzici. Za razliku od njega, Kit Ričards nam je rekao: "Nemam pojma ko ste, dođavola, vi, ali rekli su mi da ste dobri, pa... Barem svirate prave instrumente, tako da slobodno nastavite sa svirkom". I onda je samo nestao - kroz smeh se prisetila Viktorija.

Måneskin su, posle nastupa sa Stonesima, objavili fotku sa Džegerom na Instagramu, uz tekst: "Kakva sjajna noć! Hvala The Rolling Stones na najlepšoj uspomeni za sva vremena!"

 

Ostavite komentar