Showtime > Celebrity

"Jasckass" Bem Mardžera bio NA IVICI SMRTI zbog infekcije KORONA VIRUSOM

Skejtborder i televizijska ličnost je u podkastu koji vodi Stiv-O opisao kroz kakve muke je prošao i otkrio da je u bolnici proveo osam dana

Izvor: K1info

10/01/2023 > 14:33

podeli vest:

"Jasckass" Bem Mardžera bio NA IVICI SMRTI zbog infekcije KORONA VIRUSOM
Foto: Youtube PrintScreen/Steve-O's Wild Ride! - Podcast


Mardžera je razgovarao sa svojim bivšim "Jackass" kolegom Stivom-O za epizodu podkasta "Wild Ride" koji je nedavno objavljen. Njih dvojica su se pozabavili zdravstvenim problemima koje je Mardžera imao prošlog meseca.

- U suštini, proglašen sam mrtvim 8. decembra - prisetio se Mardžera.

- Nisam znao da imam kovid i da mi se telo gasi. Imao sam četiri napada, od kojih je svaki trajao 10 do 20 minuta. Prilikom četvrtog sam se tako jako ugrizao za jezik da je skoro otpao. Jezik mi je toliko natekao da nije mogao da mi stane u usta. Gutao sam zaraženu krv, zbog čega sam dobio i upalu pluća.

Mardžera je izjavio da se ne seća napada ili onoga što je usledilo.

- Odveli su me u bolnicu gde sam imao peti napad, a potom nisam mogao da dišem bez cevi u grlu. Probudio sam se pet dana kasnije, misleći da sam tamo samo nekoliko sati. U bolnici sam proveo osam dana - rekao je Mardžera.

Stiv-O se prisetio bojazni da će Mardžera izgubiti životnu bitku.

- Samo sam razmišljao, 'O moj Bože. To je to' - rekao je Stiv-O, pre nego što se našalio da bi Bemova smrt uništila njegovu komičarsku turneju u kojoj će mu se Mardžera pridružiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve-O (@steveo)

Bem Mardžera (43) se tokom godina suočio sa drugim zdravstvenim problemima, uključujući alkoholizam koji je doveo do odlaska na lečenje.

 

Ostavite komentar