Showbizz > Celebrity

EKSKLUZIVNO U EMISIJI IN3GANTNO: Olja Crnogorac pričala o SUROGAT MAJČINSTVU, pa OTKRILA DA JE I ONA IMALA TRI POKUŠAJA!

Olja Crnogorac dotakla se pevačice Marije Šerifović koja je nedavno postala majka

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

10/07/2024 > 10:30

podeli vest:

EKSKLUZIVNO U EMISIJI IN3GANTNO: Olja Crnogorac pričala o SUROGAT MAJČINSTVU, pa OTKRILA DA JE I ONA IMALA TRI POKUŠAJA!
Foto: Printscreen


Voditeljka Olja Crnogorac bila je gost emisije In3gantno na K1 televiziji.

Tom prilikom Olja je komentarisala aktuelne teme, a dotakla se i pevačice Marije Šerifović koja je nedavno postala majka pošto se odlučiola na  surogat majčinstvo.

Kako kaže, bila je presrećna kada je čula tu vest, a onda ekskluzivno otrkila da je i sama probala da se na taj način ostvari kao majka.

- Bila sam srećna kada sam to čula za Mariju. Ja sam to probala u Gruziji. Naši embrioni su bili u Solunu, ali tu nije moglo da se radi. Pa smo imali problema pošto Gruzija nije zemlja EU - rekla je Olja Crnogorac i dodala:

- Mi smo to tamo prebacili, imali smo tri embriona i tri bezuspešna pokušaja, sa tri surogat majke. Toliko svega smo prošli, taj neki frižider i onda mi je bilo toliko puno srce kada sam čula da je Marija uspela. Bilo bi dobro da naša zemlja to pokrene. Jeste skupo, ali eto - rekla je Olja.

Ostavite komentar