Priče > Društvo

FILMSKA PRIČA IZ PANČEVA! Trudnici vodenjak pukao USRED NOĆI, evo kako su jurcali pod ROTACIJOM do BEOGRADA (VIDEO)

Čovek je zahvalio policajcima koji su mu pomogli da dođe do porodilišta na vreme

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

10/06/2024 > 20:30

podeli vest:

FILMSKA PRIČA IZ PANČEVA! Trudnici vodenjak pukao USRED NOĆI, evo kako su jurcali pod ROTACIJOM do BEOGRADA (VIDEO)
Foto: Shutterstock


Jedan dečak iz Padine želeo je noćas da se rodi malo ranije i brže nego što su roditelji očekivali. Vodenjak mlade majke je pukao, porođaj je krenuo brzo i sve bi to bilo manje dramatično da majka nije trebalo da se porodi u Beogradu, na Zvezdari.

Ko zna da li bi tako i bilo da njegovog tatu zbog prebrze vožnje patrole policije nisu dvaput zaustavljale. Novopečeni otac iz Padine ispričao je za medije šta se tačno dogodilo.

- Supruzi je sinoć pola sata pre ponoći pukao vodenjak i porođaj se brzo odvijao, pa smo brzo krenuli na Zvezdaru, gde je trebalo da se porodi. Uhvatila me je panika i krenuo sam brže da vozim da bismo na vreme stigli u porodilište. Prva patrola policije me je zaustavila na raskrsnici Kovačica-Debeljača. Čim su videli šta se dešava, samo su mi rekli da vozim dalje. Nastavili smo istim tempom i na izlazu iz Crepaje, gde sam vozio brže nego što je dozvoljeno, jer je delovalo da će se supruga svakog časa poroditi, druga patrola me je ponovo zaustavila. Ja već nervozan i ljut, drsko sam rekao da mi se supruga porađa i da moram da žurim i oni su mi takođe dozvolili da produžim - priča u dahu sagovornik za medije.

Na krivini pre Skrobare je stajao i treći policijski automobil pod rotacijom.

- Kako sam prošao, oni su krenuli za mnom. Već sam počeo da se nerviram uveren da će opet da me zaustavljaju. Međutim, oni su mi samo viknuli kroz prozor: “Pratite nas” i ja sam skontao da su im kolege zapravo javile da se u vozilu nalazi trudnica koja se porađa.

I tako je konačno situacija dobila željeni obrt.

- Scena je bila kao iz filma! Uspeli smo jedan deo puta da snimimo da bi smo sinu jednog dana to pokazali. Stigli smo tačno na vreme i za sat vremena ja i supruga smo dobili zdravog i pravog sina. Prvo dete nam je, momak od 3,8 kg i 54 cm zdrav i prav. Putem kući sam se nadao da ću sresti neku patrolu na mestima gde su te večeri stajali, da stanem i da se zahvalim na predivnom delu koje su učinili. Nažalost, nisam sreo nijednu patrolu, i sad mi je jako drago što mogu na ovaj način da se zahvalim policajcima koji su svoj posao uradili perfektno!

Priču je za zdravopancevo.rs potvrdio kapetan policije Željko Grujić iz PU Pančevo, a ceo tekst je na portalu.

Ostavite komentar