Priče > Društvo

O REČIMA UČITELJICE BRUJI SRBIJA! Poslala je PORUKU roditeljima, a sve ZBOG poklona za 8. MART!

U susret Danu žena, na Tviteru je danas osvanula jedna malo drugačija objava

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

04/03/2024 > 19:27

podeli vest:

O REČIMA UČITELJICE BRUJI SRBIJA! Poslala je PORUKU roditeljima, a sve ZBOG poklona za 8. MART!
Foto: Freepik.com


Praznik žena 8. mart i kupovina poklona učiteljicama, nastavnicama i profesorkama neizostavna je prilika za razne polemike u roditeljskim grupama, na društvenim mrežama...

Od toga koliko novca je dovoljno, preko pitanja da li uopšte treba kupovati bilo šta, do pojedinih slučajeva koji bi se mogli opisati kao preterivanje, materijala za diskusiju povodom ove tradicije nikada ne manjka.

U susret Danu žena, na Tviteru je danas osvanula jedna malo drugačija objava, čiji akteri nisu roditelji ni količina novca koja treba da bude data na poklon. Naprotiv, zvezda poruke je jedna učiteljica koja je uputila molbu roditeljima đaka.

 

 

- Dobar dan, znam da je sada aktuelna euforija oko dana žena. Tako je i kod moje dece u vrtiću i školi. Ja bih vas ovom prilikom zamolila da novac namenjen za poklon uplatite na račun Ivane iz Pejovca. Ja imam sve. Nema tog poklona koji je meni potreban koliko njoj i njenom detetu njegovo ozdravljenje. Ja vašu decu i svoj posao volim i bez poklona. Neće ništa promeniti moj rad. Još jednom bih vas zamolila da to poklonite Ivani. Hvala - piše u poruci koji je na vajberu poslala učiteljica, a koja je objavljena na mreži Iks.

- Ni letovanje ni edukacije. Nego čovek - stoji uz poruku.

Ostavite komentar