Priče > Biznis

NJEGOŠ KUĆU OD 100 KVADRATA DAJE BESPLATNO NA KORIŠĆENJE! U blizini je DVE PRELEPE BANJE, ali ima JEDNA CAKA

Veliki broj ljudi traži beg iz gradske gužve...

Autor: K1info

19/01/2024 > 15:20

podeli vest:

NJEGOŠ KUĆU OD 100 KVADRATA DAJE BESPLATNO NA KORIŠĆENJE! U blizini je DVE PRELEPE BANJE,  ali ima JEDNA CAKA
Foto: RINA


U poslednje vreme, a naročito od vremena koronavirusa mnogi građani Srbije upoznali su prirodne lepote naše zemlje za koje nisu ni znali.

Tako sada sve češće zasićeni od gradske buke, traže beg ka selu i mirnijem načinu života.

Ljubitelje prirode i mirnog života privukao je jedan poseban oglas na društvenim mrežama, a u njemu se kaže da se kuća od 100 kvadrata, u nestvarnoj prirodi - u blizini Sijarinske banje, Radan planine i Prolom banje, daje besplatno na korišćenje porodici koja bi pet godina ili duže živela i radila na imanju.

Takođe, navodi se da kuća jeste trošna, ali da ima baštu, veliko dvorište, voćnjake, šljive, kruške, jabuke, trešnje, dud, višnje...

Međutim, nije sve tako idealno. Fali toalet u kući, a da bi se neko uselio ovde, potrebno je i da ispuni više uslova.

Foto: Printscreen

 

- Dajem na korišćenje seosku kuću porodici koja bi po dogovoru (do pet godina ili duže) živela i radila na imanju. Dogovor bi podrazumevao održavanje kuće i stanovanje uz ugovor, neotuđivost, pravo stanara da živi i radi na imanju, koje ima šljivak i njive, uz dogovornu kompenzaciju od prinosa. Kuća ima oko 100 kvadrata, sa starim nameštajem u dve sobe, hodnikom, kuhinjom i špajzom - koji je namenjen za toalet. U ograđenom dvorištu se nalaze ambar, pomoćna zgrada, sušnica i svinjac, spoljni toalet. Ispod dvorišta je bašta gde može da se posadi po želji, a trenutno je tu detelina, koja se kosi i odlaže u plevnu. U dvorištu se nalaze voćke - šljiva, kruška, jabuke, trešnja, dud, višnje, grožde, dunja, smokve i orasi. Na 800 metara od kuće je asfalt, a put je nasut šljunkom - naveo je vlasnik u oglasu, ističući da kuća i imanje nisu na prodaju.

Kuća se, kako je vlasnik objasnio, nalazi u selu Pusto Šilovo, na osam kilometara od Sijarinske banje, 12 kilometara od Radan planine i Prolom banje i 42 kilometara od Leskovca.

Ostavite komentar