Priče > Biznis

Sve je VIŠE VEZA Srbije sa SVETOM: Iz Beograda do ČIKAGA direktnim LETOM

Avioni sa "Nikole Tesle" poleću 17. maja - dva puta nedeljno do 11. juna, a potom će biti uveden i treći let

Izvor: K1info/Tanjug

22/04/2023 > 17:36

podeli vest:

Sve je VIŠE VEZA Srbije sa SVETOM: Iz Beograda do ČIKAGA direktnim LETOM
Foto: Tanjug/AIR Serbia/Ana Spremo


Od 17. maja sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" biće omogućeni direktni letovi za Čikago, a tim povodom danas je u Tržnom centru Galerija izvedena fleš mob aktivacija, sa ciljem da se skrene pažnja na značaj uvođenja ove važne dugolinijske destinacije.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić za Tanjug je rekao da će od 17. maja do 11. juna biti dva leta nedeljno na relaciji Beograd-Čikago i to sredom i subotom a od 12. juna biće uveden i treći let, koji će ići ponedeljkom.

- Ovo je dugoočekivana destinacija u našoj mreži. Dobijali smo veliki broj dopisa od ljudi iz naše dijaspore u Americi, sa željom da se uvede ovaj let a da je njegovo uvođenje opravdano pokazuje i činjenica da su nam do sredine juna skoro svi letovi potpuno rasprodati i ostalo je još samo nekoliko mesta na pojedinim letovima - naveo je on.

Dodao je da je Čikago za kompaniju veoma značajna destinacija, jer je to treća dugolinijska destinacija u njenoj mreži - posle Njujorka i kineskog Tjenđina, te da će se njenim uvođenjem za SAD leteti 10 puta nedeljno - sedam puta za Njujork i tri za Čikago.

- Tim povodom danas organizujemo fleš mob aktivaciju, kako bismo posetiocima Galerije skrenuli pažnju na taj let i dali mu na značaju. Verujemo da će on biti zanimljiv za posetioce kao i naše pratioce na društvenim mrežama - rekao je Rupić za Tanjug i naveo da je današnji performans prvi korak u promociji ove destinacije.

Među izvođačima su bila i deca iz hora Čarolija, kao i strjuardese i ostalo kabinsko osoblje nacionalne avio-kompanije, a pesmama i puštanjem aviočnića bele, plave i crvene boje i drugim koreografijama iznenadili su posetioce Galerije, koji su sa pažnjom posmatrali performans.

 

Ostavite komentar