Lifestyle > Putovanja & Hedonizam

Na Zlatiboru je danas OTVORENA SKIJAŠKA SEZONA! Evo kada su sadržaji BESPLATNI, a kada ostavrujete popust do 50%

U centru Tornik na Zlatiboru otvorena je skijaška sezona, a danas je sve poptpuno besplatno

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Simona Stanković

12/01/2024 > 16:22

podeli vest:

Na Zlatiboru je danas OTVORENA SKIJAŠKA SEZONA! Evo kada su sadržaji BESPLATNI, a kada ostavrujete popust do 50%
Foto: Pexels.com


U planinskom centru Tornik na Zlatiboru danas je otvorena skijaška sezona, a skijanje kao i drugi zabavni sadržaji su tradicionalno prvog dana besplatni za posetioce.

Budući da nema dovoljno prirodnog snega, još u ponedeljak počelo je veštačko osnežavanje, pa je staza Stankova Ravan spremna za prve skijaše.

- Posle 20 dana toplog vremena osposobili smo jednu stazu Stankova Ravan. To je plava staza dugačka tri kilometra, a ako ovakvo vreme potraje nadam se da ćemo za nekih sedam dana otvoriti i ostale staze - rekao je Branko Blagojević, rukovodilac Ski centra Tornik.

Prvog dana zimske sezone na stazi je oko 2000 skijaša, a debljina snega od 30 do 50 centimetara.

Danas su svi sadržaji besplatni, a naredna dva dana vikenda skijaši ostvaruju popust od 30 do 50 odsto. Prema podacima TO Zlatibor na Zlatiboru je tokom novogodišnjih praznika boravilo oko 100.000 gostiju, a veliki broj njih je produžio boravak na planini.

- Ono što najviše privlači turiste svakako je Ski centar Tornik koji uz dobre vremenske uslove obećava još jedno nezaboravno iskustvo za ljubitelje skijanja - rekla je na otvaranju sezone Katarina Čubrak iz TO Zlatibor.

Skijašima i ljubiteljima zimskih sportova na raspolaganju je i bob na šinama i šestoseda žičara. Radno vreme ski centra tokom zimske sezone je od 9 do 16 časova.

Ostavite komentar