Lifestyle > Putovanja & Hedonizam

Možda je vama NEPRIJATNO, ali tako MORA: Evo zašto STJUARDESE odmeravaju PUTNIKE koji ulaze u AVION

Kada vas gleda dok ulazite, traži da vidi da li ste vi možda putnik koji može da pomogne u hitnim slučajevima

Izvor: K1info/b92.net

30/08/2023 > 19:32

podeli vest:

Možda je vama NEPRIJATNO, ali tako MORA: Evo zašto STJUARDESE odmeravaju PUTNIKE koji ulaze u AVION
Foto: Freepik.com


Stjuardesa Kat Kamalani objasnila je zašto stjuardese pomno odmeravaju svakog putnika pre nego što stignu do svojih mesta u avionu. Stjuardesa je pojasnila kako postoji niz razloga zbog kojih stjuardese intenzivno posmatraju putnike kad se ukrcavaju.

- Jeste li ikada ušli u avion i videli stjuardese kako stoje na ulazu i pozdravljaju vas? Ili stjuardese koje hodaju gore-dole po prolazu? Pa, sad ću vam reći šta zapravo radimo. Dakle, kada hodate po avionu i vidite naše srećno, nasmejano lice, mi vas zapravo posmatramo od glave do pete i pokušavamo pronaći naše ABP-ove.Dakle, reč je o ljudima koji će nam pomoći u hitnim slučajevima. Na primer, vojnici, vatrogasci, medicinske sestre, lekari... - pojasnila je. 

- Dakle, u hitnom slučaju, kao što je hitna medicinska pomoć, prisilno sletanje ili kršenje sigurnosti, znamo ko je u našem avionu i ko nam može pomoći. Osim toga, tražimo stvari koje ne smeju biti u avionu, poput kutije pune tečnosti, ali tražimo i znakove trgovine ljudima. To se često događa u industriji i sigurnost naših putnika naš je prioritet - dodala je u video-snimku koji je prikupio 1,8 miliona lajkova. 

Eto, imajte to na umu sledeći put kad pomislite da vam se stjuardesa udvara ili odmerava kako izgledate.

Ostavite komentar