Slobodno vreme > Putovanja & Hedonizam

5 RAZLOGA zbog kojih ovog leta TREBA DA POSETITE magičnu JAHORINU

Nakon što obiđete planinsku lepoticu ne sumnjamo da ćete na našu listu dodati bar još pet novih razloga za uživanje u prirodi u komšiluku

Autor: Promo

14/08/2023 > 14:13

podeli vest:

5 RAZLOGA zbog kojih ovog leta TREBA DA POSETITE magičnu JAHORINU
Foto: Promo/OC Jahorina


Jahorina, omiljena destinacija ljubitelja adrenalina tokom zime, ovo leta je mesto na kom ćete se istovremeno i odlično zabaviti i odmoriti u netaknutoj prirodi.

Iskoristite lepo vreme u narednom periodu i uživajte u brojnim sadržajima u kojima ćete porodično uživati i stvarati trenutke za pamćenje! 

1. Netaknuta priroda pružiće vam momente za opuštanje duše i tela. Svima nam je neophodan odmor i beg iz grada, daleko od gužve i svakodnevnih obaveza. Na Jahorini ćete uživati u zelenilu, cvrkutu ptica i mirisima prirode.

2. Gondola Poljice predstavlja najmoderniju instalaciju vertikalnog transporta u Jugoistočnoj Evropi, a vama će omogućiit da prelepe jahorinske krajolike posmatrate iz potpuno drugačijeg ugla. 

Foto: Promo/OC Jahorina

 

3. Ljubitelje adrenalina oduševiće Alpine Coaster do kog se stiže ugravo Gondolom, ali je povratak u podnožje uzbudljivije upravo ovim planinskim bobom na šinama, najdužem u regionu.

Kao jedan od 10 najvećih planinskih bobova u celoj Evropi, ova vožnja ostaće vam nezaboravna uspomena. 

Foto: Promo/OC Jahorina

 

4. U letnjoj ponudi Olimpijskog centra Jahorina nalazi se i Off Road Karting, u kom možete voziti kartove posebno prilagođene travnatoj, zemljanoj i peščanoj podlozi. Sve je potpuno bezbezdno jer da biste vozili 350 metara dugu stazu morate biti opremljeni zaštitnim kacigama i rukavicama.

Nezaboravna zabava i adrenalinski doživljaj neće izostati!

Foto: Promo/OC Jahorina

 

5. Jahanje konja na Jahorini očaraće vas bilo da ste početnik u ovom sportu, ili pak iskusni i spretni. Susret sa ovim plemenitim životinjama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sve ovo samo je delić onoga što pruža Jahorina. Ukoliko želite da kombinujete more i planinu ovog leta, ili ste ipak samo za planinu, Jahorina će vam pružiti trenutke koje prepričavati mesecima. 

Foto: Promo/OC Jahorina

 

Celokupnu ponudu Olimpijskog Centra Jahorina pogledajte na sajtu oc-jahorina.com, a nakon obilaska ove čarobne planine na našu listu razloga zbog kojih je treba posetiti, dopišite svoje!

Ostavite komentar