Lifestyle > Putovanja & Hedonizam

ČIST HEDONIZAM: Hotel ROYAL MOUNTAIN, luksuzni raj u srcu Divčibara, na samo 100 km od Beograda

SPA centar hotela poseduje bazen, finsku i borovu saunu, tursko kupatilo, tepidarijume, dok je gostima na raspolaganju i teretana

Izvor: K1info

26/06/2023 > 12:18

podeli vest:

ČIST HEDONIZAM:  Hotel ROYAL MOUNTAIN, luksuzni raj u srcu Divčibara, na samo 100 km od Beograda
Foto: Hotel royal mountain.com


Divčibare se nalaze na zapadu Srbije, na samo 100 km od Beograda i 38 km od Valjeva. Geografski položaj ovog mesta na oko 1000 m nadmorske visine, idealan je ne samo za zimski, već i za letnji odmor.

Hotel ROYAL MOUNTAIN, posebnog planinskog stila, u samom je centru Divčibara. Kako bi opravdao svoje ime, hotel Royal Mountain je dizajniran u planinskom stilu i napravljen od najfiniijih materijala. Spoj prirodnih elemenata - kamena i drveta, pruža toplinu i poseban doživljaj.

Osmišljen tako da bude sinonim pravog odmora za svakog gosta, ima 4 zvezdice, poseduje 40 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica sa prelepim pogledom na sam centar Divčibara, pansionski restoran, kao i à la carte restoran.

Ušuškan u gustoj borovoj šumi Divčibara, hotel Royal Mountain svojim izgledom pleni i predstavlja idealan spoj lukuza i prirode. Bogatim sadržajima učiniće da odmor za celu porodicu bude kompletan i harmoničan. Lokacija predstavlja samo jedan od aduta hotela, koji se nalazi u samom centru Divčibara i u blizini svih bitnih lokacija ove planinske lepotice: ski liftu, pešačkoj stazi, vidikovcu, drvetu ljubavi.

SPA centar hotela Royal Mountain poseduje bazen, finsku i borovu saunu, tursko kupatilo, tepidarijume, dok je gostima na raspolaganju i teretana. Za najmlađe goste, tu je i igraonica za druženje i igru.

Sve je dizajnirano tako da gostu pruža osećaj modernog stambenog prostora, koji može da vas razmazi i pruži kvalitetan san, pravi komfor i nezboravan odmor.

Vise informacija na sajtu: office@hotelroyalmountain.com

Ostavite komentar