Lifestyle > Mozaik

Od neon tonova do moćne ljubičaste - OVE BOJE će biti apsolutne VLADARKE SEZONE

Kada je reč o trendovima za zimu 2023. pet boja se već izdvojilo

Autor: K1 info/ elle.rs

20/12/2022 > 14:26

podeli vest:

Od neon tonova do moćne ljubičaste - OVE BOJE će biti apsolutne VLADARKE SEZONE
Foto: Unsplash.com


Vodeće trendseterke već su nabavile odevne komade u najpopularnijim nijansama, a vi pogledajte kojih pet boja će biti must-have u narednim mesecima.

Ljubičasta

Bogata, raskošna tamno ljubičasta koja tako dobro pristaje svakom tenu, a samo je na vama da li ćete izabrati kaput ili jaknu u ovoj nijansi, ili neki detalj poput kape ili kožnih rukavica.

Kamel

Kamel nijansa je možda i najmanje iznenađenje na listi, ali će defitnitivno biti zastupljena tokom zime 2023. Razlog je jednostavan - ova nijansa deluje veoma elegantno i "skupo", pa ne čudi što je na radaru trendseterki.

Limeta

Limeta zelena podvukla se pod kožu zaljubljenicama u modu još tokom leta, tako da će ova boja podjednako biti zastupljena i tokom zime. It devojke posebno vole da nose rolke u ovoj nijansi u kombinaciji sa crnim autfitima čime se dodaje "malo boje" u monotona zimska izdanja.

Kraljevska plava

Kraljevska plava je možda i najlepša nijansa koja se vratila u velikom stilu. Baš kao što joj i ime kaže, sa kraljevski plavom nećete pogrešiti i uvek ćete izgledati kao "milion dolara".

"Mišje" siva

Siva je jedna od uobičajenih boja tokom zime, ali ove sezone tamno siva, takozvana "mišja" je zastupljenija od drugih nijansi.

 

Ostavite komentar