Lifestyle > Mozaik

Anastasija Mitrović je BAZAROVO LICE 2022

Ulaznica za svet modelinga za mladu Beograđanku

Autor: K1 info

07/10/2022 > 19:51

podeli vest:

Anastasija Mitrović je BAZAROVO LICE 2022
Foto: press promo

U prisustvu brojnih modnih stručnjaka i poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života, na glamuroznoj svečanosti u holivudskom stilu, u hotelu Mona Plaza izabrano je Bazarovo lice 2022.

Voditelj programa bio je Nemanja Velikić, a ovu modnu ceremoniju muzičkim notama obojila je specijalna gošća - glumica Jelena Gavrilović, koja je izvela pesmu "Feeling good".

Pesnik Marko Milošević, recitujući svoje stihove, celo veče ogrnuo je plaštom poetičnosti i umetnosti.

U ulozi domaćina, glavna i odgovorna urednica Bazara, modna dizajnerka Suzana Perić najpre je poželela dobrodošlicu uglednim gostima, a potom je podsetila:

- Manifestacija Bazarovo lice godine samo je jedna od stvari na koju sam, za ovih 5 godina, koliko sam na čelu Bazara, izuzetno ponosna, i kroz koje sam se trudila da ovom magazinu, najstarijem modnom časopisu na ovim prostorima, vratim mesto koje mu pripada. Srećna sam što mogu da kažem da su mi mnogi od vas koje večeras vidim u publici u tome nesebično pomagali i na tome vam svima hvala. U današnje vreme kada nije lako praviti novine i trajati, moj tim i ja dajemo sve od sebe da Bazar izgleda svetski i da u njemu promovišemo prave vrednosti, ali i prave teme, od kojih je, pogotovo za mene kao dizajnera, moda visoko pozicionirana. 

Foto: press promo

Članovi žirija Bazarovog lica 2022

Žiri u čijem sastavu su bili modna dizajnerka i glavna i odgovorna urednica Bazara Suzana Perić, direktor modne agencije Fox Marko Nikolić, top model Bojana Krsmanović, glumica Jelena Gavrilović, pesnik Marko Milošević i nekadašnja manekenka, a sada saradnica Bazara Dragana Džajić, među 12 finalistkinja odabrao je tri prvoplasirane, a čitaoci najstarijeg magazina za ženu i porodicu na Balkanu svojim glasovima izabrali su još jednu devojku koja je dobila mogućnost da započne karijeru na modnim pistama.

Foto: press promo

Anastasija Mitrović

Laskavu titulu Bazarovo lice 2022, koja predstavlja ulaznicu u svet modelinga na velika vrata, kao i vredne nagrade osvojila je osamnaestogodišnja Beograđanka Anastasija Mitrović.

Bazarovo lice harizme je Jovana Klenkovski (23) iz Pančeva, a Bazarovo lice fotogeničnosti je Nikolina Savković (16) iz Beograda, dok je Bazarovo lice po izboru čitalaca Mia Ristić (16) iz Beograda.

Među gostima koji su aplauzima bodrili sve finalistkinje veliki broj influensera i poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života Srbije: pop zvezda Ana Nikolić, njena mlađa koleginica Zorja Pajić, voditeljke Milica Gacin, Marijana Tabaković, Ana Mitić i Mira Lekić, modeli Helen Babić i Ivana Stanković, glumice Ivana Dudić, Tatjana Kecman i Teodora Ristovski, solistkinja Opere Narodnog pozorišta Ljubica Vraneš, dirigentkinja Dragana Radaković, slikar Nikola Žigon sa suprugom, vajarkom Jelenom Kršić...

 

 

 

Ostavite komentar