Slobodno vreme > Mozaik

Težite ka ZDRAVOM ŽIVOTU? Stigla je aplikacija koja će vam POMOĆI u tome - i potpuno je BESPLATNA

Odlične vesti za ljubitelje fitnesa, sporta i celokupnog zdravog načina života

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

29/05/2024 > 17:34

podeli vest:

Težite ka ZDRAVOM ŽIVOTU? Stigla je aplikacija koja će vam POMOĆI u tome - i potpuno je BESPLATNA
Foto: Freepik.com


Za sve one koji teže zdravom životu stigle su odlične vesti, pojavila se nova mobilna aplikacija FiZone u kojoj će uživati ljubitelji fitnesa, sporta i rekreacije. Njeni autori su iz hrvatskih kompanija Native Development i New Legacy i na njoj su radili više od dve godine.

Aplikacija je besplatna i prva je ovakvog tipa na evropskom tršištu.

- U njoj ćete pronaći mnoštvo toga: od nutricionističkih saveta do raznih korisnih vežbi koje će vam pomoći da ostanete fit, a možete pronaći i personalnog trenera - navode kreatori FiZonea.

Ono po čemu se FiZone ističe je i to što funkcioniše poput društvene mreže, pa su je neki korisnici već prozvali Fitness Instagramom. Naime, jednom kad se registrujete i napravite svoj profil, možete na njemu da objavljujete i fotografije i da se povežete s ostalim korisnicima i s njima delite savete oko vežbi, ishrane i slično, navode iz kompanije.

Cilj aplikacije je da stvori zdravu zajednicu, da poboljša socijalizaciju i da poveže ovu industriju sa zdravstvenim i srodnim granama. 

- Naša misija u FiZone-u je da pojednostavimo vašu pretragu svega što je vezano uz fitnes i sport. Bilo da tražite najnovije trendove vežbanja, trenera, savete o ishrani, najbliže fitnes centre ili turistički posećujete neku zemlju i želite da znate kakve su vam rekreacijske aktivnosti u blizini, a možda samo želite da beležite svoj napredak. FiZone je upravo ono što vam je za to potrebno - ističu kreatori aplikacije.

- Cilj ovog projekta je zdravlje, podrška, druženje i aktivnost. Želimo da negujemo kulturu u kojoj fizičko i mentalno zdravlje idu jedno s drugim, stoga smo razvili sastav podrške unutar ove mreže, a ‘takmičenje’ među korisnicima je isključivo zdravog kontenta. Sve što nije vezano uz ovaj način života kao i reklame koje ne zanimaju ovu skupinu uklanjamo - kažu u FiZ-onu.

Kako tvrde kreatori, FiZone je u svega nekoliko dana od lansiranja na svoje mobilne telefone već preuzelo nekoliko hiljada korisnika. Aplikacija je dostupna na App Store-u i Google Play-u.

Ostavite komentar