Lifestyle > Mozaik

Omiljeni učesnik Slagalice stao na LUDI KAMEN! Na svadbi bila i BORBA mačevima, a snimak sa venčanja je PRAVI HIT

Posle crkvenog venčanja, tokom ulaska u salu sa gostima, usledila je "borba za njegovu draganu", što je oduševilo prisutne

Izvor: K1info/blic.rs

25/05/2024 > 17:52

podeli vest:

Omiljeni učesnik Slagalice stao na LUDI KAMEN! Na svadbi bila i BORBA mačevima, a snimak sa venčanja je PRAVI HIT
Foto: Youtube PrintScreen/OGLASNA TABLA


Jedan od omiljenih učesnika kviza "Slagalica" Vuk Ristović iz Užica i njegova izabranica Mišel, venčali su se u gradu na Đetini, a zbog načina na koji su mladenci ušli u salu sa zvanicama, kao i njegovi nastupi u kvizovima, i ovaj snimak je postao hit na mrežama.

Vuk Ristović, psiholog iz Užica, osvojio je srca svih onih koji redovno prate kviz "Slagalica", ali i korisnika društvenih mreža i to upravo zbog MIšel pre godinu dana. Tom prilikom on je nakon poraza dostojanstveno i viteški čestitao drugom takmičaru na borbi, ali i iskoristio priliku da pozdravi tadašnju devojku, a danas suprugu.

- Prvo da čestitam takmičaru, vrhunski takmičar, vrhunska partija, kao i prethodna. Želeo bih da pozdravim porodicu, prijatelje, a posebno devojku Mišel. Dok se Pariz ne istopi u Seni. Eto, rekla mi je da to kažem - rekao je Vuk tom prilikom u "Slagalici" kroz smeh, dodavši da gledaoci zaprate njegov Youtube kanal "Psiho vuk".

Viteštvo, balski ples i borba za ruku dragane

Ljubav i skladnost između njega i Mišel je krunisana, a mudri "Era" je i ovom prilikom pokazao svoje viteštvo i to doslovno. Naime, posle crkvenog venčanja, tokom ulaska u salu sa gostima, usledila je "borba za njegovu draganu", što je oduševilo prisutne.

Dok je Vuk nosio viteški mač, mlada je imala lentu na kojoj je pisalo "Istrajnost". Ovo je samo jedna od osobina koje će, kako je voditeljka programa na venčanju rekla, uneti u brak.

Posle toga su se ređale poruka sa lenti deveruša te su se videle i sledeće osobine: lepota, postojnost, velikodušnost, čast.

Za njima su došli vitezovi i "borba" je mogla da počne. Naime, "kako je mlada bila u nevolji", Vuk je morao da brani njenu čast, te je junački krenuo u bitku koju je na kraju i izvojevao.

Posle toga je usledio i ples, baš nakon nekada na dvorovima širom Evrope.

"Dok se Pariz ne istopi u Seni"

Međutim, spektaklu ni tu nije bio kraj, pošto su se Vuk i Mišel presvukli i pred goste ovaj put došli u maskirnom printu. Na kraju oni su pročitali i svoje bračne zavete, a prva je bila Mišel.

"Ništa nije ni bliže ni draže od momenta kada si ušao u moj život. U ime dobre volje, moje odanosti i beskonačne ljubavi prema tebi, pokloniću ti jedan poljubac koji će ti u najvećoj mogućoj meri pokazati sva moja obećanja i sve zavete. Dok se Pariz ne istopi u Seni", rekla je ona, nakon čega je usledio ples i to u ritmu jednog od hitova benda "Zabranjeno pušenje".

Ako dobiju devojčicu, zvaće se Luna Čarna

U izjavi za portal "Oglasna tabla" iz Užica, Vuk je istakao da će posle venčanja on i Mišel otići i na svadbeno putovanje.

- Voleli bismo da medeni mesec provedemo putujući kroz Afriku, Južnu Ameriku, Pacifička ostrva… Do sada nam je najlepše bilo u Italiji, kada sam zaprosio Mišel ispred Krivog tornja u Pizi - rekao je Vuk, dodajući da će dete ako bude devojčica, dobiti ime Luna Čarna.

Inače, snimak njihovog venčanja i svih događaja sa njega, Vuk je podelio unutar storija na svom Instagram profilu.

Ostavite komentar

Sale

Dečko je neobičan, ali ima jednu manu a to je da ne vodi računa o higijeni..

26.05.2024 00:26