Lifestyle > Mozaik

Želite da POVEĆATE ZADNJICU? Potrebno vam je 18 evra za BOKSERICE uz koje je to moguće

Jedna kompanija lansira proizvod za oblikovanje i podizanje zadnjice, a žene su bile oduševljene

Izvor: K1info

Autor: zadovoljna.dnevnik.hr/Anica Ninković

17/03/2024 > 17:00

podeli vest:

Želite da POVEĆATE ZADNJICU? Potrebno vam je 18 evra za BOKSERICE uz koje je to moguće
Foto: Shutterstock


Marks & Spencer je jedan od najvećih i najpopularnijih maloprodajnih lanaca odeće i hrane u Velikoj Britaniji. Zahvaljujući širokom asortimanu donjeg veša, posebno udobnih push-up grudnjaka, Marks & Spencer je omiljeno mesto za Britanke za kupovinu intimnih dodataka.

Stoga ne čudi što su mnoge dame u toj zemlji bile oduševljene kada su čule da ova kompanija lansira proizvod za oblikovanje i podizanje zadnjice.

- Uradićemo do dna ono što smo radili sa grudima godinama - rekla je za Dejlimejl Soozie Jenkinson, glavni dizajner donjeg veša lanca.

Izgledaju kao biciklistički šorc

Soozie Jenkinson je najavila ženske bokserice sa dužim nogavicama koje liče na biciklističke pantalone, koje uključuju dva konveksna jastučića na predelu zadnjice, čime se vizuelno povećava ovaj deo tela.

Jastuci se po želji mogu ukloniti i biće dostupni u prodavnicama i na veb-shopu Marks & Spencer od maja ove godine. Najbolje od svega? Prodavaće se po ceni od „samo” 15 funti, odnosno oko 18 evra.

Iako ovo nije prvi takav komad za oblikovanje zadnjice na svetskom tržištu – sličan proizvod u svojoj ponudi ima Skims Kim Kardašijan, kao i kompanija Spanks – dva do tri puta je jeftiniji od pomenute konkurencije.

„Novi“ ideali lepote

Imali smo zahteve i od strane britanskih i međunarodnih kupaca da napravimo ovaj proizvod, priznala je gospođa Dženkinson medijima, koja to naziva šortsevima koji poboljšavaju zadnjicu.

Ideal ženske lepote značajno se promenio u poslednjih deset godina, delom i zbog popularnosti Kim Kardašijan. Umesto krhkih ženskih figura, sve više se slave zaobljena tela po uzoru na preduzetnice i rijaliti zvezde.

Podaci Međunarodnog društva za estetsku plastičnu hirurgiju takođe dokazuju da su veće zadnjice zaista u modi. U 2021. godini, na primer, 400.000 žena širom sveta je podvrgnuto brazilskom liftingu zadnjice – operativnoj metodi povećanja zadnjice, što je povećanje od

Ostavite komentar