Slobodno vreme > Mozaik

I ONI SU POKLEKLI! Najpoznatije svetsko piće uskoro UVODI NOVINE: Kakvu KOKA-KOLU ćemo piti?

Pokušaće da privuče kupce novim ukusom maline i začina

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

12/02/2024 > 10:53

podeli vest:

I ONI SU POKLEKLI! Najpoznatije svetsko piće uskoro UVODI NOVINE: Kakvu KOKA-KOLU ćemo piti?
Foto: Pixabay.com


Koka-kola je rešila da iznenadi sve i da uvede novinu koja bi mogla dodatno da privuče kupce. Uskoro će predstaviti novo piće "Coca Cola Spiced", a ukus će vas možda iznenaditi. U pitanju je Koka-kola sa ukusom maline i začina.

Iz kompanije su istakli da su pokrenuli ovaj potez kako bi pokušali da privuku kupce koji u poslednje vreme preferiraju napitke sa egzoticnim ukusima.  "Coca Cola Spiced", prema navodima kompanije, spaja stari ukus koka-kole sa novim dodacima i biće dostupan i u verziji bez šećera kada se za nekoliko nedelja pojavi u prodavnicama u SAD i Kanadi, prenosi Si-En-En (CNN).

Foto: Pixabay.com

 

- Prodaja aromatizovanih gaziranih pića, generalno gledano, već godinama raste brže od prodaje koka-kole, na šta utiče rastuća multikulturalna populacija u SAD - rekao je urednik i izdavač časopisa Beveridž dajdžet Duan Stenford.

Prodaja tradicionalne koka-kole, koka-kole bez šećera i dijetalne koka-kole u 2022. godini u Severnoj Americi povećana je za samo jedan odsto, dok je tržište gazirane vode i sokova poraslo za tri odsto.

Koka-kola ne dodaje često ukuse svojoj liniji pića, a prethodno je izbacila na tržište kolu sa ukusom trešnje i vanile.

Ostavite komentar