Lifestyle > Mozaik

Ako u svom domu želite pozitivne vibracije, kupite što više OGLEDALA

Pored toga što ulepšavaju prostor u kom boravite, ogledala ga još čine svetlijim, prostranijim i veselijim

Autor: prva.rs

10/09/2022 > 09:51

podeli vest:

Ako u svom domu želite pozitivne vibracije, kupite što više OGLEDALA
Foto: Unsplash.com


Da li ste razmišljali o ogledalima kao o važnom delu eneterijera? Zapravo, trebalo bi  im posveti više pažnje i napraviti pravi odabir prilikom kupovine, jer u vaš dom mogu uneti dosta pozitive. Ogledala mogu da osveže prostor u kom najčešće boravite i da ga ulepšaju. 

Osvetljavaju dom

Ogledala reflektuju svetlost i tako osvežavaju i osvetljavaju vaš dom. Ravnomerna distribucija svetlosti u prostoru takođe može učiniti da vaš dom izgleda veći i prostraniji. Stoga, ako volite dobro osvetljene prostore, ogledala su vaši saveznici.

Poboljšavaju izgled enterijera

Dom će sigurno izgledati prefinjeno i lepo kada u njemu ima mnogo ogledala. Velika ili mala, bilo koje veličine, ogledala će svakako poboljšati izgled enterijera. Stoga, ako želite tako rafiniran enterijer, kupite nekoliko ogledala. Birajte elegantne dizajne koji se dobro uklapaju u svaki enterijer.

Foto: Unsplash.com

 

Unose pozitivnost

Upravo zato što reflektuju svetlost i tako čine prostor svetlijim, ogledala unose pozitivne vibracije u prostor. I zato, ako smatrate da vašem domu nedostaje pozitivnosti i dobre energije, dodajte nekoliko ogledala.

Ostavite komentar