Lifestyle > Mozaik

Da li je tačno kada se kaže: KAKAV NOS takav PONOS ili...

Šta oblik nosa govori o muškarcu?

Autor: K1 info/ metro-portal.hr

01/10/2023 > 21:27

podeli vest:

Da li je tačno kada se kaže: KAKAV NOS takav PONOS ili...
Foto: Freepik.com


Urbana legenda o velikom nosu i velikom ponosu je davno razbijena, ali svejedno oblik nosa može dosta da kaže o karakteru muškarca, a Telegraph je na jednom mestu skupio mišljenja i procene stručnjaka.

U nastavlu pročitajte šta oblik nosa govori o muškarcu.

Prćast nos

Prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvek voljnog da pomogne osobama koje voli. Voli da bude u centru pažnje, uvek se trudi da bude zabavan i duhovit,  ali zato nije ništa manje ambiciozan od drugih, naprotiv. Nije avanturistički raspoložen u ljubavi i odlično čuva tajne.

Mesnat nos

Mesnat nos imaju emotivni i velikodušni muškarci, koji odlično skrivaju prava osećanja. Velike su šanse da će ostati sam celog života ako se ne oženi do četrdesete, iako je odličan ljubavnik. Ali, pošto voli da dominira u vezama, upravo je to najveća prepreka.

Kukast nos

Kukast nos imaju muškarci koji izgledaju kao uporne, stabilne i snažne osobe, ali ustvari se radi o nesigurnim ljudima koji ne mogu sami da rešavaju svoje probleme. Nestrpljivi i svadljivi, uvek misle da su u pravu. Što se tiče veza, privlači ih jedino seks.

Pravilan nos

Vlasnici pravilnog nosa su lako zaljubljive prirode, vole duge veze, verni su ali i ljubomorni. Radoznali su i vole eksperimentisanje, ali istovremeno sve analiziraju, pa ih drugi doživljavaju kao cepidlake. Vole da dugo osvajaju stidljive žene, ali istovremeno su uobraženi i omalovažavaju ljude koji su slabiji.

Ostavite komentar